Zobacz pełną wersję : short shifter
witam wszystkich
takie male krotkie pytanko czy to dobra okazja taki shifterek czy nie ma sensu i kupic cos lepszego
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?99590-FIDANZA-Short-Shifter
Pozdrawiam
Z fidanzy będziesz na pewno zadowolony bo dużo ludzi z forum ma i nie narzeka:) No i masz pewność że się nie złamie jak jakieś chińska podróbka, która ci prędzej czy później zostanie w ręce gdy energicznie wrzucisz bieg:o
Kondraczek
02-02-11, 19:31
To ja się może podepnę i zapytam czy lepiej taki short fidanzy, czy za podobną kasę od kolegi Tyliq'a , który proponuje przerobione ori lewarki?
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?98141-Short-Shifter-Honda-Civic-Crx-Del-Sol-Tanio-!!&highlight=short
hmmm trudno powiedzieć:) na pewno wytrzymałość będzie podobna(proszę mnie poprawić jeśli nie mam racji bo nigdy nie miałem shorta ale fidanza raczej ma dobrą opinię), ale jak kupujesz ten przerobiony shifter to masz wybór pozostania przy oryginalnej długości lewarka lub wybrania skróconej wersji:p
Dokładnie jak jak pisze Labed.. może wybrać czy chcesz krótszą czy oryginalną długość lewarka, ja mam od Tyliqa i jestem w 101% zadowolony.
Jesli nie jestes szczegolnie wysoki, to przy "dual bend" moze ci brakowac reki przy wrzucaniu 5 ;) Ja tak mam i jest to jedyna wada, tak to same plusy :) Ogolnie cena tez jest ok.
to chyba odwrotnie zamontowales ten swoj dual bend :rolleyes:
Jesli nie jestes szczegolnie wysoki, to przy "dual bend" moze ci brakowac reki przy wrzucaniu 5 ;) Ja tak mam i jest to jedyna wada, tak to same plusy :) Ogolnie cena tez jest ok.
Sam mam "skróconego" z "miniaturową" wręcz gałką skunk2 w mojej Ej2 i nie zauważyłem nic podobnego? nawet i przy wstecznym :confused:
:p
to chyba odwrotnie zamontowales ten swoj dual bend
...dales mi do myslenia :rolleyes: ale tak sobie popatrzylem i jest raczej ok, bo w odwrotnym polozeniu, to by byl jeszcze dalej ode mnie ;) Pewnie mam krotkie rece, bo fotel/kierownice ustawiam zgodnie ze sztuka ;)
Kondraczek
04-02-11, 13:03
Ja mam seryjny shifter i jak właczam 5, albo wsteczny to zawsze pasażera musze w kolano walnąć:confused:
Pewnie mam krotkie rece, bo fotel/kierownice ustawiam zgodnie ze sztuka ;)
I wyglądasz jak kursanci w "ELKACH"? :D
I wyglądasz jak kursanci w "ELKACH"?
hmm... raczej jak ktos, kto chce kontrolowac swoje auto ;) Smiesza mnie zimne lokcie, ciezkie sygnety, snajperzy, spiochy i moja ulubiona kategoria - jezdzacy "na trupa" :D
witam
dzis zamontowalem ten shifter i jest kozacko hehe i wlasnie koleszka co sprzedal odrazu mi powiedzial jak go zalozyc i podoba mi sie to
Pozdr
Ja mam seryjny shifter i jak właczam 5, albo wsteczny to zawsze pasażera musze w kolano walnąć
to niech tak nie rozkładają nóg :D
BTW. czy short fidanzy pasuje do wszystkich d serii?