Zobacz pełną wersję : Spotkanie 8genow
Witam wszystkich
Chcialbym zaproponowac spotkanie 8 gen w warszawie...
Byloby fajnie sie spotkac, pogdac, wymienic spostrzezenia.
Miejsce i godzine ustalimymw "trybie roboczym". Wiec jesli
sa chetni to byloby super.
Po naszych drogach jezdzi cale mnostwo aut takich jak nasze, niestety w wiekszosci przypadkow przy probie pozdrowienia kierownika lub kierowniczki widzianego civica mam wrazenie, ze osoba w drugim aucie mysli sobie co za kretyn... Nie dosc ze mryga awaryjnymi to jeszcze wymac**** jakies rzeczy dlonia w ich kierunku.
Pozdrawiam Bart
Ludzie tak mysla, bo po ulicach jezdzi za duzo civicow w tym modelu. Duza czesc posiadaczy cicvicow to starsi ludzie ktorzy nawet nie wiedza, ze istnieja fun kluby. Ale pamietam jak kiedys mialem crx-a to kazdy odpowiadal na mrugniecie swiatalami czy pomachanie. Teraz zauwazylem, ze mrugaja sobie tylko motocyklisci i wlasciciele rzadkich samochodow.
Jakby coś to na mnie możecie liczyć.
Dobry pomysł z tym spotkaniem, ja niestety do Warszawy mam dość daleko, proponowałbym coś takiego także w Krakowie, a jakoś w maju- czerwcu może jakiś mini-zlocik 8 gen ogólnopolski ?
też piszę się na taki spot 8 gen :) może Wrocław ? :cool:
Na razie zobaczmy jak sie nam to uda w warszawie :)
Niestety Warszawa to dla mnie zbyt daleko.:(.Szkoda ze to nie na południu Polski np.w Krakowie czy Katowicach :rolleyes:.Pozdrawiam.:)
Kraków , Katowice też pasują :)
Kraków , Katowice też pasują :)
No to zapraszam do Krakowa, tylko musimy jakąś większą ekipę jeszcze zebrać...
wojtek1963
18-01-11, 22:31
Jestem oczywiście na ZA, ale w w-wie.
w sumie jak będzie gruba imprezka tj.gruby spocik w Warszawie też przylecę :) może w roku 2011 ktoś zorganizuje ogólnopolski zlot 8 genów z jakimś noclegiem itp ? myślę,że W-wa to dobry pomysł.
może w roku 2011 ktoś zorganizuje ogólnopolski zlot 8 genów z jakimś noclegiem itp ? myślę,że W-wa to dobry pomysł.
Na taki to już ja bym był skłonny pożyczyć domowego UFOka :D
Ja również pisze się na ten warszawski spocik:) jeszcze zależy kiedy;p
Jak to będzie jakaś "zoorganizowana akcja" to dam piątaka i też się pojawię, byle by gdzie było namiot rozbić:D albo spać(byle nie w samochodzie:)).
to może jakaś agroturystyka? :D
Witam dobry pomysł ale poczekajmy do wiosny,idą mrozy:mad:,pozdro.
Mrozy nie mrozy...:)) chodzi o to zeby sie spotkac i pogadac... W odwrocie mozemy udac sie do jakiejs knajpki posiedziec jak zmarzniemy
Proponuje liste jak zbierzemy paru chetnych to dogramy termin zeby wszystkim pasowal.
1. Bart
I ja jak tylko czas pozwoli to się pisze spot w Krakowie wprawdzie civic sprzedany ale został w rodzinie ( siostra jezdzi) więc jak tylko coś porwę auto siostrze i wpadnę pogadać ;)
sprzedałeś civica siostrze ?? :) po kosztach ?? :P
No sprzedałem to dużo powiedziane ;) dogadałem się z nią bo miała kupować fiestę a zawsze jej się Civic podobał więc po kosztach i przesiadłem się narazie na Kangura i czekam na nowy zakup :)
Tak to chyba Panowie do porozumienia nie dojdziemy, co czlowiek to inna lokalizacja..
Też chętni podjadę. Bardzo dobry pomysł !
zrobimy tygodniowy ZLOT !! Co dzień w innym miejscu :D
ja również opowiadam się za Krakowem :-)
ja również opowiadam się za Krakowem :-)
To na razie jest nas chyba aż dwóch :)
no to może Łódź ?? każdy ma w "miarę" blisko :) już nie przesadzajcie :o
Dobry pomysł z Łodzią, taka kompromisowa propozycja :o
W Łodzi wstawiłbym się na pewno:)
jest tu ktoś z miasta Łodzi i nas wszystkich pogodzi ?? :cool:
no to może łódź ?? Każdy ma w "miarę" blisko :) już nie przesadzajcie :o
ok :-)
http://www.youtube.com/watch?v=xr_tDjGHSS4
musiałem to wkleic ;)
http://www.youtube.com/watch?v=xr_tDjGHSS4
musiałem to wkleic ;)
dobre, nawet bardzo :) ktoś wie z jakiego to filmu ?
"ajlawju" z pazurą i figurą :)
http://www.youtube.com/watch?v=VMQRo4Xjdy4&feature=related
EOT
Jam jest z miasta Łodzi ;)
Szubek są jakieś fajne domki i duży plac ?? jakaś prosta itp ??
No prostą to my mamy :)) http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit=Szukaj&qt=&loc=%A3%F3d%BC%2C+Ofiar+Terroryzmu+11-go+Wrze%B6nia+
Dokałdnie tam - zapraszamy na 11-września już paru "bez głowy" się tam położyło na dobre. :(
Policja regularnie nadzoruje ten teren. Ja nawet ostatnio około 17 zapłaciłem tam mandat. Stanęli busem myślełm, że to jakieś auto się rozkarczyło a tu masz babo placek nawet nie wychodzili z auta tylko mnie przez szybkę ustrzelili.
A kto powiedział, że mamy tam ciąć się na ćwiartkę?? Ja nie zamierzam. Na spotkanie, pogadanie - bardzo fajne miejsce. Ja z Warszawy przyjadę jak się uściśli termin. Najlepiej wiosenny lub wczesno letni.
A kto powiedział, że mamy tam ciąć się na ćwiartkę?? Ja nie zamierzam. Na spotkanie, pogadanie - bardzo fajne miejsce. Ja z Warszawy przyjadę jak się uściśli termin. Najlepiej wiosenny lub wczesno letni.
Też się piszę na tego ewentualnego spota w Łodzi, myślę że najlepiej jakoś w maju lub czerwcu, ale termin będzie jeszcze do dogadania żeby wszystkim w miarę pasowało i aby było nas jak najwięcej :)
to trzeba załatwić jakiś nocleg,pensjonacik itp z dużym parkingiem,żeby stanąć razem,pochodzić,pooglądać autka,włączyć muzykę.mogę spróbować pożyczyć sprzęt do mierzenia decybeli.Wieczorkiem grill,kima,rano śniadanie i odjazd.co myślicie?ile osób by się pisało na takie coś?
2 opcja - z tego co pamiętam w Łodzi jest organizowany jakiś duży zlot tuningowy.Zrobimy rezerwacje jako civicklub i się zjedziemy :) staniemy razem:cool:
Bardzo ciekawa propozycja:D:D:cool: Ja się na to pisze:) Można połączyć ten zlot z pensjonatem najpierw zlot a później przenieść sie do pensjonatu na grilla itp:P
Mnie też sie podoba ta opcja z noclegiem i grillem :)
to nie ma że się podoba,trzeba działać :) robimy listę chętnych.nocleg to nie problem , chłopaki z Łodzi pewnie coś znajdą :) Jak z terminem? 20-22 maj jest zlot SCKPL.
1.leonik z "żoną" chętny :p
Proponuje termin na koniec kwietnia... akurat na rozpoczęcie sezonu. Zapisujcie się żeby było wiadomo ilu pokoi mniej-więcej szukać :) Jeśli znalazłoby się trochę osób chętnych można by zrobić jakieś hamowanie. Koszt na hamowni MAHA powinien być w granicach 80 zł
1.leonik z "żoną" chętny
2. T.R.
1.leonik z "żoną" chętny
2. T.R.
3. Lynx07
1.leonik z "żoną" chętny
2. T.R.
3. Lynx07
4. qbson
1.leonik z "żoną" chętny
2. T.R.
3. Lynx07
4. qbson
5. h16v
koniec kwietnia czyli tuż przed majowką tak?
Tylko żeby jeszcze pod koniec maja wszyscy się pojawili na zlocie SCLPL to jest główna impreza.
pod koniec maja napewno odpadam...
Ja też preferuję koniec kwietnia
A czy zamiast tak kombinować nie można po prostu spotkać się w któregoś wieczora na którymś z w miarę luźnych parkingów pod hipermarketem? :)
pewnie że można,ale ja do Warszawy nie będę leciał,żeby postać godzinę pod marketem :p
W sumie Panowie, to nie lepiej na majówkę pomyśleć o zlocie aniżeli koniec kwietnia. Każdy (no prawie) będzie miał majówkę wolną, pewnie jeszcze niewielu ma jakieś plany...
W sumie Panowie, to nie lepiej na majówkę pomyśleć o zlocie aniżeli koniec kwietnia. Każdy (no prawie) będzie miał majówkę wolną, pewnie jeszcze niewielu ma jakieś plany...
ja już niestety mam ;-)
Witam,
Z chęcią się spotkam z użytkownikami Civica ponieważ autko mam dopiero od roku i pogadałbym o przeróbkach i ogólnie wrażeniach z eksploatacji ;)
to zróbmy tak że jak tylko zrobi się ciepło to ludziska z warszawy się spotkamy zobaczymy jak z frekwencja będzie a w kolejnym terminie można zrobić jakieś bardziej wojewódzkie spotkanie
tees... i tu racje trzeba ci przyznac :) od poczatku bylem za jakims niewielkim spotkaniem :P
tees... i tu racje trzeba ci przyznac :) od poczatku bylem za jakims niewielkim spotkaniem :P
Podpisuję się. Nie ma co robić gigant imprezy. Skrzykniemy się raz dwa w jakąś ciepłą sobotę czy niedzielę w jakimś luźnym miejscu i będzie ok :cool:
Jakby coś to mi z reguły tydzień wyprzedzenia wystarczy aby się konkretnie ustawić.
Czekamy zatem na ciepłe dni i wieczory choć dzisiejsza noc takim rozmyślaniom nie pomaga ;)
u mnie na chacie ciepło :D mogę rozmyślać ;)
Jestem za Wawą. Czekam na termin :)
To kiedy spotkanie?? W Warszawie proponuję na razie w małej grupce. Zobaczymy w ogóle jakie jest zainteresowanie.
Ja się również piszę na spotkanie w Krk, można zrobić najpierw dwa równoległe spoty w Warszawie i Krakowie, a potem zrobić jakiś jeden większy w Łodzi na przykład :) Co Wy na to ?? ;>
można, a większy to jest w maju w Ułęży :)
Hey :)) Czemu tak wszyscy zamilkli :)?
Wstałeś i nic nie zdziałałeś ;P
Organizujecie jakiegoś spota? :))) Bo widzę że na planach stanęło.
Jestem tu nowa :P I chętnie bym się gdzieś przejechała :)
chyba wszyscy dalej śpią :) dziś nie działam bo niedziela :cool:
Słuchajta Dziewczęta i Chłopy.Proponuję ustalić jakiś termin konkretny i miejsce w sezonie wakacyjnym (weekend)...Lato jest debeściak...Proponuję sypać terminami już teraz, tak aby każdy wiedział co jest 5:). Ja osobiście proponuję środek PL, czyli jak już wcześniej pisano, okolice Łodzi...Może w połowie lipca???
Łódź mi pasi :) ale wziąłbym to połączył z grillkiem i noclegiem :) np zjazd w sobotę po południu,wieczorem grill itp,w niedzielę coś tam pozwiedzać i się rozjechać każdy w swoją stronę :cool:
Do połowy lipca kupa czasu jeszcze :) Można zrobić też mały meeting w warszawie nawet, teraz jakoś w weekend :P
Łódź mi pasi :) ale wziąłbym to połączył z grillkiem i noclegiem :) np zjazd w sobotę po południu,wieczorem grill itp,w niedzielę coś tam pozwiedzać i się rozjechać każdy w swoją stronę :cool:
Doskonały pomysł, też bym się pisał na coś takiego :)
mariusz_k25
16-05-11, 10:31
Jak by to były Kielce to ja z przyjemnością poznał bym ludzi tak samo jak ja zauroczonych civami :cool:
Do połowy lipca kupa czasu jeszcze :) Można zrobić też mały meeting w warszawie nawet, teraz jakoś w weekend :P
w ten weekend to zapraszam serdecznie na zlot SCKPL
na początku czerwca można zrobić jakiś mały meeting próbny w Wawie
a coś w środkowej Polandii ??:D w Kielcach słyszałem,że biją :cool:
mariusz_k25
18-05-11, 09:54
a coś w środkowej Polandii ??:D w Kielcach słyszałem,że biją :cool:
Dobre:D:D:D:D
Jak by co to ja Cię obronie:cool:
A poza tym to w okolicach Kielc jest sporo ciekawych miejsc w sam raz na przejazdy:cool:
Dobre:D:D:D:D
Jak by co to ja Cię obronie:cool:
A poza tym to w okolicach Kielc jest sporo ciekawych miejsc w sam raz na przejazdy:cool:
dzięki,duży ze mnie chłopak :) chyba dam radę ale jak coś można skoczyć na jakąś" ustawkę" :cool:
Będzie nowa atrakcja na spocie.kto chętny??
poważnie :) słyszałem że strasznie kradną kołpaki :o dlatego proponuję Wrocław-Katowice-Łódź :)
Do Katowic to bym się najchętniej wybrał bo blisko mam :)
Do Katowic to bym się najchętniej wybrał bo blisko mam :)
Kurde, pomyślcie też trochę o użytkownikach z północy Polski:eek:
Proponuję zrobić małe próbne spotkania (Warszawa, Łódź, Kraków, Gdańsk itp) a później pomyślimy nad czymś większym.
Proponuję zrobić małe próbne spotkania (Warszawa, Łódź, Kraków, Gdańsk itp) a później pomyślimy nad czymś większym.
Bardzo dobry pomysł. To kto z Krakowa (lub okolic) chętny na jakiegoś małego spota ?
ekipa Wrocław i okolice??
ja pisze się pod Warszawe !
Bardzo dobry pomysł. To kto z Krakowa (lub okolic) chętny na jakiegoś małego spota ?
Ja kraków. Tylko zależy kiedy bo mam trochę terminarz napięty :rolleyes:
no dobrze, a co się robi na takich spotach? gril? dupeczki? czy będziemy oglądać swoje Hondzie? :confused:
dzisiaj, w Warszawie, pod halą Torwaru widziałem na parkingu minispot Subaru Impreza - 7 niebieskich Imprez wrc...
Dobra temat nam umarł (niestety) ale jest okazja żeby się poprawić a mianowicie V Zlot Ogólnopolski, kto będzie przyznawać się a jak kogoś ma nie być niech się wstydzi :p
Że Ty i Marcin będziecie to wiem :)
Dobra temat nam umarł (niestety) ale jest okazja żeby się poprawić a mianowicie V Zlot Ogólnopolski, kto będzie przyznawać się a jak kogoś ma nie być niech się wstydzi :p
ja już sie wstydzę.
A ja picowałem Hankę na zlot i przez jedną nierozgarniętą paniusię h%$j bombki strzelił :(
A ja picowałem Hankę na zlot i przez jedną nierozgarniętą paniusię h%$j bombki strzelił
a co sie porobiło ?
Jaja sobie robisz ?
http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?132745-NAJWA%AFNIEJSZE-informacje-o-zlocie-!!!
a co sie porobiło ?
Kobita wjechała we mnie mazdą z podporządkowanej. Niestety prawy bok do naprawy bo udało mi się uciec - gdyby nie to miałbym czołówkę. Chłopaki z AutoWest nie dają szans wyrobić się na zlot, chociaż ich molestuję :D
Panowie a jakiś zlot w Warszawie przed Ogólnopolskim ?? sam jeszcze nie mam hondy ale chętnie przyjrzałbym sie waszym z bliska :)
Panowie a jakiś zlot w Warszawie przed Ogólnopolskim ??
Chyba się już nie uda zlot za 10 dni
Dobra, nie będzie mnie kilka dni :p bądźcie grzeczni.
i jak może jakiś spocik ?? :)
butler.gdansk
11-06-12, 12:13
i jak może jakiś spocik ?? :)
Z chęcią bym się pojawił, ale najpierw muszę dokończyć moje dzieło. Potem będę się chwalił :D
W okolicach Warszawy chętnie ;)