Zobacz pełną wersję : Sprężyny obniżające - porada
Witam !
Chciałbym posadzić swoją H na glebę.
Zastanawiam się nad sprężynami 35-40 może i więcej ale to zależy od waszej opinii.
Zawieszenie mam seryjne i czy nie będzie kłopotu z codzienną jazdą ?
Czy muszę też amory do tego wymieniać ?
A jak się jeździ na -60 ?
Proszę o porade.
KOWAL ziom
14-01-11, 01:31
with all do respect... chłopaku o co Ty pytasz?... lepiej na imprezie zaliczyć blondynkę czy brunetkę?... postów na ten temat, jest tak dużo... jednemu -30 wadzi, a drugiemu -60 mało...
głównie chodzi mi o to czy na seryjne amory zakłada się sprężyny obnizające i czy jest w tym sens
głównie chodzi mi o to czy na seryjne amory zakłada się sprężyny obnizające i czy jest w tym sens
-60 na seryjnym amorze to tragedia daruj sobie , -40 jakoś tam będziesz jeździł ale to tylko dla wyglądu bo na nierównej drodze amor nie utrzyma i lipa ....
Jak chcesz bezpiecznie i żeby to pracowało jak należy to sportowe amory podstawa .
Wojtec12345678
14-01-11, 14:33
jak chcesz bezpiecznie i żeby to pracowało jak należy to sportowe amory podstawa .
amen !!!
głownie to chodzi o to, że takich tematów to było multum, mógłbyś sie troszke bardziej wysilić