Zobacz pełną wersję : komputer do D16z6
szukam komputera pod głowice d16z6 . komputer p28
smialo mozesz zaadoptowac inny na obd1 np. p30 a Furious wgra ci mapy z p28, zreszta on chyba tez ma p30 do sprzedania
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=22996
no nie wiem czy moge nie znam sie zbytnio na tym. dowiedzialem sie ze p28 ma być.
ale chyba p28 tansz yniz p30 nie sadzisz?
jeden pies to po pierwsze a po drugie p28 bedzie ciezko znalezc
wlasnie widze ze ciezko jest znaleźć chociaz ktos mi juz o nim wspominal i mowil ze bedzie mial chyba furious wiec wiesz;PP
chyab ja ci mowilem na HondaTech.pl
No furious mial miec jak ja szukalem dla kumpeli ale chyba nie ma
p28 jest duzo latwiej znalezc niz p30.. panowie....
pozatym jak juz znajdziesz to bedzie dwa razy drozszy od p28.
Do tego wgranie mapy p28 do p30 to świętokradztwo ;) :D
Szukaj p28 szybciej znajdziesz niz p30.
Aczkolwiek sa ze soba kompatybilne i mozna od biedy wrzucic mu rom od p28.
Robilem juz klientom mape p30 w p28 ale na odwrót jeszcze nigdy :D
ale i na odwrót tez pewnie sie da .:D juz nie moge sie do czekac tego kompa p28:D:DD: bo juz troche go szukam :(
chyba zartujesz, ja w sumei p28 widzialem moze 2 sztuki na sprzedaz, p30 min 15
no ja wlasnie tez wiecej widze p30 niż p28
ale i na odwrót tez pewnie sie da .:D juz nie moge sie do czekac tego kompa p28:D:DD: bo juz troche go szukam :(
Bedzie dobrze. :) Kwestia wytrwałości
chyba zartujesz, ja w sumei p28 widzialem moze 2 sztuki na sprzedaz, p30 min 15
A ja na odwrót. Widziałem wiecej p28 stąd moja opinia - nie żartuje.
Zreszta logiczne jest że więcej w europie było esi niz vti stąd wiecej będzie części używanych.
no ok nie wazne czegoi jest wiecej -zalatwcie mi w przystepnej cenie hehe:P
nie ma w zasadzie różnicy jeśli chodzi o wgrywanie map
Zreszta logiczne jest że więcej w europie było esi niz vti stąd wiecej będzie części używanych.
niby tak, tylko zauwaz ze bardziej oplacalne jest sciagnie do Polski na czesci Vti a nie Esi i dlatego wiecej jest p30
niby tak, tylko zauwaz ze bardziej oplacalne jest sciagnie do Polski na czesci Vti a nie Esi i dlatego wiecej jest p30
:)
ZOstawmy to tak.
emg słuchaj ja mam do ciebie sprawe. juz tyle czasu próbuje do ciebie napisac na gadu gadu ale nie odpowiadasz:( napisz cos
Przenosze do technicznego.
No furious mial miec jak ja szukalem dla kumpeli ale chyba nie ma
ale bede mial nastepny :)
jak ktos bedzie potrzebowal kompa P28 czy P30 niech pyta, staram sie szukać tego stuff`u na bierząco :)
ok ja na tego p28 chetny juz jestem. tylko czekam na odpowiedz emg bo mam sprawe