PDA

Zobacz pełną wersję : ramka dźwigni

SbQ1337
02-10-10, 20:00
Jak w temacie. Szukam ramki najlepiej chromowanej :D wokół dźwigni zmiany biegów. Szukałem na allegro i znalazłem tylko do dresowozów typu bmw3 i golfy, jest jakaś śmieszna stronka autocoś tam w necie a i tak sam chłam sprzedają... Mój staruszek ma w a4 isotta ale nawet nie widziałem oferty tej firmy na Polskę ;P Ma ktoś namiary skąd wytrzasnąć do civa VI 3d rok2000 ? z góry dzięki

Infi
02-10-10, 23:23
Jak w temacie. Szukam ramki najlepiej chromowanej :D wokół dźwigni zmiany biegów. Szukałem na allegro i znalazłem tylko do dresowozów typu bmw3 i golfy, jest jakaś śmieszna stronka autocoś tam w necie a i tak sam chłam sprzedają... Mój staruszek ma w a4 isotta ale nawet nie widziałem oferty tej firmy na Polskę ;P Ma ktoś namiary skąd wytrzasnąć do civa VI 3d rok2000 ? z góry dzięki

odpowiedziales sobie na pytanie " Szukałem na allegro i znalazłem tylko do dresowozów typu bmw3 i golfy" no wiec jak masz ochote zrobic kolejny dresowoz to szukaj dalej.... bo taka jest wlasnie charakterystyka tego gadzetu.

SbQ1337
03-10-10, 12:25
wolę mieć takie coś jak kleić od spodu na super gluta mieszek. Mam tunel od innej hondy bo poprzedni właściciel zachciał sobie skórę i mu nie wyszło. po wymianie tunelu nie mam jak zamocować mieszka na drążek w ludzki sposób więc pomyślałem o ramce. na Twoją pomoc nie bardzo mogę liczyć jak widzę.

Infi
03-10-10, 14:39
mozesz liczyc, napisz ze chcesz przerobic tunel srodkowy, pomalowac go itp itd to chetnie ci podpowiem w tych kwestiach ale skoro sam piszesz ze sa ramki dresowozow to nie moge zrozumiec ze chcesz isc na latwizne i taka ramke do siebie zaladowac.

SbQ1337
03-10-10, 16:10
nie ma sensu wszystkiego przerabiać bo mnie nie stać na duże wydatki a 1 elementu się nie opłaca prawda ? To moja pierwsza fura i trafiła mi się sztuka co ją trzeba trochę odpicować bo w środku była wiocha ;) Więc na razie po standardzie w środku i taką pierdółkę chciałem strzelić bo fabrycznego mocowania nie znalazłem. dzięki jak coś, jeszcze będę często pytał o inne sprawy ;)

zakit
04-10-10, 00:44
a nie mozesz za grosze na szrocie kupic fabrycznej ramki mieszka?

GT-R
04-10-10, 06:28
Hond nie ma na szrotach ;) Przynajmniej w mojej okolicy :P

SbQ1337
04-10-10, 18:45
dobra zamknąć można pojechałem do znajomego tapicera (coś tam musiałem jeszcze zrobić ;) i mi to jakoś zamontuje więc nie będzie dresiarsko ;)