Zobacz pełną wersję : ramka dźwigni
Jak w temacie. Szukam ramki najlepiej chromowanej :D wokół dźwigni zmiany biegów. Szukałem na allegro i znalazłem tylko do dresowozów typu bmw3 i golfy, jest jakaś śmieszna stronka autocoś tam w necie a i tak sam chłam sprzedają... Mój staruszek ma w a4 isotta ale nawet nie widziałem oferty tej firmy na Polskę ;P Ma ktoś namiary skąd wytrzasnąć do civa VI 3d rok2000 ? z góry dzięki
Jak w temacie. Szukam ramki najlepiej chromowanej :D wokół dźwigni zmiany biegów. Szukałem na allegro i znalazłem tylko do dresowozów typu bmw3 i golfy, jest jakaś śmieszna stronka autocoś tam w necie a i tak sam chłam sprzedają... Mój staruszek ma w a4 isotta ale nawet nie widziałem oferty tej firmy na Polskę ;P Ma ktoś namiary skąd wytrzasnąć do civa VI 3d rok2000 ? z góry dzięki
odpowiedziales sobie na pytanie " Szukałem na allegro i znalazłem tylko do dresowozów typu bmw3 i golfy" no wiec jak masz ochote zrobic kolejny dresowoz to szukaj dalej.... bo taka jest wlasnie charakterystyka tego gadzetu.
wolę mieć takie coś jak kleić od spodu na super gluta mieszek. Mam tunel od innej hondy bo poprzedni właściciel zachciał sobie skórę i mu nie wyszło. po wymianie tunelu nie mam jak zamocować mieszka na drążek w ludzki sposób więc pomyślałem o ramce. na Twoją pomoc nie bardzo mogę liczyć jak widzę.
mozesz liczyc, napisz ze chcesz przerobic tunel srodkowy, pomalowac go itp itd to chetnie ci podpowiem w tych kwestiach ale skoro sam piszesz ze sa ramki dresowozow to nie moge zrozumiec ze chcesz isc na latwizne i taka ramke do siebie zaladowac.
nie ma sensu wszystkiego przerabiać bo mnie nie stać na duże wydatki a 1 elementu się nie opłaca prawda ? To moja pierwsza fura i trafiła mi się sztuka co ją trzeba trochę odpicować bo w środku była wiocha ;) Więc na razie po standardzie w środku i taką pierdółkę chciałem strzelić bo fabrycznego mocowania nie znalazłem. dzięki jak coś, jeszcze będę często pytał o inne sprawy ;)
a nie mozesz za grosze na szrocie kupic fabrycznej ramki mieszka?
Hond nie ma na szrotach ;) Przynajmniej w mojej okolicy :P
dobra zamknąć można pojechałem do znajomego tapicera (coś tam musiałem jeszcze zrobić ;) i mi to jakoś zamontuje więc nie będzie dresiarsko ;)