PDA

Zobacz pełną wersję : Głośniki firmy DB-Tronic

Green86
19-11-06, 20:25
Witam, szukałem wszędzie, ale nie znalazłem. A więc pytam:
Chciałbym uzyskać opinie od użytkowników głośników firmy DB-Tronic.
Wiem, że jest to niższa półka lecz ze względów majątkowych muszę skusić się na zakup za niższą cenę.
Prosze o opinie WYŁĄCZNIE użytkowników tych głośników. Jeśli ktoś miał do czynienia z nimi, oraz z innymi głośnikami innych firm(w podobnym przedziale cenowym), to prosze o porównanie.
Z góry dzięki :D

Konrad84
20-11-06, 19:02
Ja miałem kiedyś w wypożyczonym samochodzie radio db-tronic, jeżeli głośniki są choć w połowie tak beznadziejne jak radio to i tak szkoda twoich pieniążków. Aż się ośmiele to powiedzieć, ale lepiej było by kupić głośniki na wolumenie. Przynajmniej ja bym tak zrobił na twoim miejscu.

Pozdrawiam

Green86
20-11-06, 19:59
No właśnie chodziło mi głównie o głośniki. Słyszałem już opinie o radiu tej firmy. Ale nie zawsze można uzyskać taka samą opinie o radiu, jak i o głośnikach jednej firmy...
Może akurat tutaj jest inaczej :D

[ Dodano: Wto 21 Lis, 2006 ]
Widze, ze nikt niema takich glosnikow... To i ja nie bede ryzykowal :D
Nie zasmiecajac innych tematow, chcialem sie dowiedziec tez cos o glosnikach firmy PYLE. Sa to juz troche wiecej znane glosniki. Glownie chodzi mi o glosnik 30cm do skrzyni. Jakie ma brzmienie i w ogole...
Slyszalem, ze sa to dobre glosniki na zachodzie, ale nie tutaj(w Europie). Na allegro jest ich troszke. Kusza cena i parametrami, lecz czy sa tak naprawde dobre jak pozostale glosniki? Oczywiscie jak na ich cene... :D
Prosilbym o opinie zwlaszcza uzytkownikow glosnikow firmy PYLE :D
Pozdro ;)