Zobacz pełną wersję : Głośniki firmy DB-Tronic
Witam, szukałem wszędzie, ale nie znalazłem. A więc pytam:
Chciałbym uzyskać opinie od użytkowników głośników firmy DB-Tronic.
Wiem, że jest to niższa półka lecz ze względów majątkowych muszę skusić się na zakup za niższą cenę.
Prosze o opinie WYŁĄCZNIE użytkowników tych głośników. Jeśli ktoś miał do czynienia z nimi, oraz z innymi głośnikami innych firm(w podobnym przedziale cenowym), to prosze o porównanie.
Z góry dzięki :D
Ja miałem kiedyś w wypożyczonym samochodzie radio db-tronic, jeżeli głośniki są choć w połowie tak beznadziejne jak radio to i tak szkoda twoich pieniążków. Aż się ośmiele to powiedzieć, ale lepiej było by kupić głośniki na wolumenie. Przynajmniej ja bym tak zrobił na twoim miejscu.
Pozdrawiam
No właśnie chodziło mi głównie o głośniki. Słyszałem już opinie o radiu tej firmy. Ale nie zawsze można uzyskać taka samą opinie o radiu, jak i o głośnikach jednej firmy...
Może akurat tutaj jest inaczej :D
[ Dodano: Wto 21 Lis, 2006 ]
Widze, ze nikt niema takich glosnikow... To i ja nie bede ryzykowal :D
Nie zasmiecajac innych tematow, chcialem sie dowiedziec tez cos o glosnikach firmy PYLE. Sa to juz troche wiecej znane glosniki. Glownie chodzi mi o glosnik 30cm do skrzyni. Jakie ma brzmienie i w ogole...
Slyszalem, ze sa to dobre glosniki na zachodzie, ale nie tutaj(w Europie). Na allegro jest ich troszke. Kusza cena i parametrami, lecz czy sa tak naprawde dobre jak pozostale glosniki? Oczywiscie jak na ich cene... :D
Prosilbym o opinie zwlaszcza uzytkownikow glosnikow firmy PYLE :D
Pozdro ;)