Zobacz pełną wersję : Zlamana wskazowka
Dzisiaj zmienialem nakladki na zegary. Wszystko ladnie pieknie, ale przy przekladaniu nakladki przez wskazowki paliwa i temperatury, wskazowka od temperatury poszla w ****u :neutral:
Zlamala sie inaczej mowiac. Nalozylem ja co prawda z powrotem, niby sie rusza jak powinna, ale po zamontowaniu zegarow, nie rusza sie mimo nagrzania sie silnika.
Ktos mial podobny problem? Jakies sugestie? Chcialbym uniknac wymiany zegarow.
niestety ziom prawdopodbnie wymiana zegarow cie czeka
Za to możesz poszukać tylko samych zegarów paliwa i temperatury. Może gdzieś dostaniesz takie, w których nie działa obrotomierz czy prędkościomierz i wyjdzie Cię to taniej...
OK, bede kombinowal...
Co do nakladek, fotki sa w watku o Hani (link ponizej).
Rozgladalem sie troche i zastanawia mnie jedno:
od czego moze byc kostka nr 4 na fotce
http://img451.imageshack.us/img451/4456/5a1lp1.jpg
Czy po zapodaniu zegarow z pomaranczowa kostka (nie podlaczajac nic pod nia), zegary beda poprawnie dzialaly czy tez nie?
Za to możesz poszukać tylko samych zegarów paliwa i temperatury. Może gdzieś dostaniesz takie, w których nie działa obrotomierz czy prędkościomierz i wyjdzie Cię to taniej...
i tu nie masz racji.... wiekszosc co "łamie" to włąsnie łamie/uszkadza te od temperatury i i paliwa... :cry:
ale faktycznie zostało tylko szukanie chyba...
Czy po zapodaniu zegarow z pomaranczowa kostka (nie podlaczajac nic pod nia), zegary beda poprawnie dzialaly czy tez nie?
nie wiem do czego to jest... (dawno ogarnialem zmiane zegarów w 6 genie) ale powinno wszystko inne chyba dzialac....
przy przekladaniu nakladki przez wskazowki paliwa i temperatury, wskazowka od temperatury poszla w ****u :neutral:
Zlamala sie inaczej mowiac.
To ja skorzystam z twojego błędu i zapytams ie inaczej. A nie można by tych wskazówek zdjąc przed zakładaniem nakładek? Gdzieś widziałem jak je się widelcem podważa. Z drugiej strony słyszałem, że mogę potem nie działać dokładnie jak były zdejmowane
Pytam bo zamierzam Momana zegary sobie sprawić
. A nie można by tych wskazówek zdjąc przed zakładaniem nakładek? Gdzieś widziałem jak je się widelcem podważa. Z drugiej strony słyszałem, że mogę potem nie działać dokładnie jak były zdejmowane
Pytam bo zamierzam Momana zegary sobie sprawić
a po co jakis widelec??????????
idziesz do zegarmistrza i zdejmuje...
inna sprawa, ze jak piszesz prawie nikomu kto zdejmuje wsazówki nie dizalaja one potem precyzyjnie i taka samo jak przed zdjeciem (o ile załozenie zogóle sie udało bez szkody dla nich)
a tarcze tak Momana jak i inne indiglo nie wymagaja :!: :!: :!: :!: :!: :!: sciagania wskazówek....
a tarcze tak Momana jak i inne indiglo nie wymagaja :!: :!: :!: :!: :!: :!: sciagania wskazówek....
no to żeś mnie ucieszył. a już się martwiłem, że bedzie problem. teraz tylko kaske zbiorę i do roboty.