Zobacz pełną wersję : Kupilem ej6 a kilo...stoi
Witam serdecznie ...
Co mam zrobić by zaczelo kilometry liczyć gdzie prędkość chodzi BEZ PROBLEMY...
mam ej6:)
Ktoś kręcił licznik i źle złożył... rozkręć licznik i sprawdź co się dzieje, najprawdopodobniej połamane zapadki... Pewnie czeka Cie zmiana licznika
skolopendra
02-09-10, 15:29
pewnie okazja z ''niedużym" przebiegiem
to ze bym kręcony to wiem tylko co zrobić by działał ale skoro kupić nowy to spoko :) hehe
okazja była ale i tak bedzie z6 :)
Jeszcze jedno to jest torche dziwne a moze tak musi być pierwszy raz mam styczność z 6 gen...ze ja przyciskam przycisk od nawiewu który symbolizuje ze leci na szybe tylko na szybe to leci ma na tważ a jak dusze na przycisk który symbolizuje ze ma lecieć na twarz to leci na szybę ;/ w 5 gen qupie nie miało takiego czegoś hehe... POMOCY
skolopendra : jak ma rozkręcić licznik w ej6 i cały komin bo chce kable położyć od wzmacniacza :)
ze ja przyciskam przycisk od nawiewu który symbolizuje ze leci na szybe tylko na szybe to leci ma na tważ a jak dusze na przycisk który symbolizuje ze ma lecieć na twarz to leci na szybę ;/ w 5 gen qupie nie miało takiego czegoś hehe... POMOCY
Mam tak samo. Domyślam sie, że ktoś w kostkach coś mieszał. Jakoś nie miałem czasu tego pozmieniać.
skolopendra
03-09-10, 14:39
trochę bebechów
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?8342-Zmiana-pod%B6wietlenia-zegar%F3w-w-EG9
Jak ja mam zdemontować zeggary w ej6 i przednią konsole...Jeszcze jedno czy zawias od ej2 podejcie pod ej6 dużo bedzie rzeźby ??:):):)
Proszę od odp bo muszie wiedzieć do środy :)