Zobacz pełną wersję : uszczelka pomiędzy przepustnicę i kolektor d15b7
Witam, coś tam było o uszczelkach na forum ale jakoś nie to o co mi chodzi, wiem że uszczelkę pomiędzy przepustnicę a kolektor ciężko dostać itp. jakbym sam chciał wyciąć to ma znaczenie grubość uszczelki jeśli tak to jaka powinna być, trzeba wycinać wszystkie otwory jakie są na przepustnicy? czy dobrze sprasowana tektura wystarczy czy trzeba ją czymś psiknąć itp. jeśli miałby ktoś zdjęcie do d15b7 to fajnie jakby wrzucił.
ja docinałem z okładki po bloku rysunkowym, wszystkie otwory potrzebne zachowałem, lewego powietrza nie ciągnie obroty nie falują, masz grzaną przepustnice więc nawet nie wiem jak gruba uszczelka nic tu nie pomoże
uszczelka w intercarsie kosztuje do ok 13zł max ja kupowalem pol roku temu placilem 11.80 chyba
no tak tylko że nie mam w pobliżu żadnej fili intercars, zostawie narazie tekturową jak bedzie coś nie tak to będę kombinował, później wrzuce wzór jakby ktoś dorabiał sobie w przyszłości