Zobacz pełną wersję : tłumik końcowy MB6
Kojarzycie kto produkuje zamienniki seryjnego końcowego tłumika do MB6? Pytam w imieniu kumpla, nie można nigdzie znaleźć w katalogach.
Kojarzycie kto produkuje zamienniki seryjnego końcowego tłumika do MB6? Pytam w imieniu kumpla, nie można nigdzie znaleźć w katalogach.
A próbowałeś podjechać może do jakiegoś warsztatu profesjonalnie się tym zajmującego, ja miałem poprzedni bosala ale się rozpadł, ale jak pojechałem na warsztat to mi zrobili nowy.
Ale dobrali Ci odpowiednio pod nasz silnik ? To jest ważne żeby miał dokładnie taką przepustowość jak należy.
Ale dobrali Ci odpowiednio pod nasz silnik ? To jest ważne żeby miał dokładnie taką przepustowość jak należy.
Napisałem do nich że chce do vti 1,8 , to mi odpowiedzieli że średnica do tego auta jest 55 chyba, ale ja mam wydech zmieniony więc poprosiłem o dużą puszkę z wlotem 60mm oraz na moc silnika na jakieś 190 koni .
Niestety kolego do MB6 to chyba tylko oryginał jak chcesz takie samo. Ja mam MC1 i też miałem średnice 55 i nigdzie nie dostałem zamiennika a szukano mi w hurtowni parę dni. Robią zamienniki , ale do słabszych z rurą 45. W sklepie zamówienie oryginału to 380 zł przynajmniej u mnie. Powodzenia w poszukiwaniach!
Ja za tą puche ultera dałem 250zł z kurierem , końcówka ultera około 100-120zł (ale już ją miałem więc koszt odpada) montaż z dorobieniem nowych rur pod nową średnice chyba 150 - 200zł.
W sklepie zamówienie oryginału to 380 zł przynajmniej u mnie. Powodzenia w poszukiwaniach!
O jakim sklepie mówisz? Oryginał to mi się z ASO tylko kojarzy:)
http://allegro.pl/item1167402153_tlumik_na_zamowienie_civic_rover_25 _200_45_400.html
Ten gość robi na zamówienie.;) Podajecie tylko wymiary i wsio.
Ja za tą puche ultera dałem 250zł z kurierem , końcówka ultera około 100-120zł (ale już ją miałem więc koszt odpada) montaż z dorobieniem nowych rur pod nową średnice chyba 150 - 200zł.
no ale Ty piszesz o przelocie a ja komorowego szukam
no ale Ty piszesz o przelocie a ja komorowego szukam
Gdzie ja ci napisałem że to był przelot ? Przelot to dopiero będzie jak go wyjmę i założę ala apexi .
przelot nie musi być wcale głośny ale musi być robiony pod samochód a nie wiocha tak jak np a'la apexi jak napisał szastal