Zobacz pełną wersję : Czy ktos cos słyszał????????????????????????
Firma TOYO- producent opon. Czy ktoś jest mi w stanie powiedziec cos na temat takich opon? Zastanawiam sie nad zakupem a przyznam że pierwszy raz słysze o takiej firmie, ponoc dobre.
za jakiekolwiek info będe wdzięczna:)
pozdr
Mandaryna
Wszyscy je zachwalaja , a ja nie bylem z nich zadowolony. Kiedy byly zimne-slizgaly sie i wynosily auto na zewnatrz zakretu. Szybko popekaly mi na bokach :(
Jestem z nich baaaaardzo zadowolony i polecam. Teraz są niezle promocje - 208 PLN za sztuke 195/50 :shock:
zimą Yoko A539 była na baloonie po 189... to była dobra oferta.
Znajomy mi bardzo poleca ta firme i nawet moge mieć lepsza cene niż 208 za sztuke............
producent opon sportowych miedzyinnymi,ale jakie ty kupisz to nie wiem,ponoc dobre,ale podejzewam ze bardziej na suchy asfalt(bo nie na nasz klimat były produkowane).poza tym nie ma uniwersalnych.
polecam Goodyer F1 tylko że to już nie YOKO
Mam zimówki TOYO i jestem z nich bardzo zadowolony. Letnich nie mialem, ale to znana i dobra firma do japonczyków w sam raz :-)
Powiem tak... na poprzednich oponach (Bridgestone) startowałem z max 3.5 tys obr i tracilem przyczepnosc. Na toyo startuje z 5 tys. Ta opona przykleja sie do drogi. Oczywiscie szybciej sie zuzywa ale cos za cos.
mandaryna ja tez chce kupic te opony jak masz dojscie do jeszcze tanszych to daj znac to chetnie zakupie je z toba....
troche już jeździłem na ToYo Proxes T1 - R 215/40/R16 i jako sportowa opona to jest całkiem niezła, pod warunkiem że się ją rozgżeje! Bardzo ładnie odprowadza wodę przy dużych predkościałch, zapewna pewne prowadzenie, oczywiście przy ustawionej geometrii ;) Polecam, choć podobno Yokohamy są dużo lepsze do sportowej jazdy, ale tylko przy ładnej letniej pogodzie. 8)
Pozdrawiam
TOYO PROXES T1S is the best :D
mandaryna a w jakiej cenei możesz mieć te oponki? bo jak rzeczywiscie dobra to i ja był bym chetny.....
TOYO PROXES T1S is the best :D
mandaryna a w jakiej cenei możesz mieć te oponki? bo jak rzeczywiscie dobra to i ja był bym chetny.....
kupiłem w promocji własnie te - 4 letnie 195\50\15 za 195zł szt. czekam teraz na fele z Hi - jon'a czy jak to tam sie zwie - wątek juz był z tymi ich felgami ale chciałem tylko dodać ze czas oczekiwania jest baaardzo dłuugi - troche tam mają hiroszime w biurze. Poczekamy zobaczymy - sam jestem ciekaw jak sie na tych TOYO bedize mi jeździć - nówki pięknie wyglądają :D
zimą Yoko A539 była na baloonie po 189... to była dobra oferta.
tylko opona slaba!
Toyo bardzo dobre oponki robi :D
No no dzieki chłopaki. Że jest problem z tymi oponami to juz wiem, trzeba troche poczekac Koles zamówił ich troche i juz wszystko sprzedał / podobno dlatego że sa takie dobre / . Ma dac znac w przyszłym tygodniu czy cos sie uda załatwic.
tylko opona slaba!
nie trzyma na suchym, na mokrym czy po prostu jest do bani? pytam bo rozwazalem zakup do smigania na codzien.
oponki wypasione MANDRYNO!!
kupuj i sie nie zastanawiaj za taka kase warto
Najlepsze były Toyo T1 bez S i bez R na końcu :)
Mam u siebie te oponki. Też byłem uciachany jak je kupowałem... nie wiem może z moimi coś nie tak ale jak miałem je z przodu to srasznie hałasowały (miedzy 40 a 80km/h to po prostu auto wpadało w wibracje) a jak je przełożyłem do tyłu to wpadłem w poślizg na zakręcie przy idealnej pogodzie (tył mi zaczął wyprzedzać przód :shock: ). Miałem farta, że nie zaliczyłem dzwona. Za to wygląd mają extra ! :D Mam też dwie sztuki Dunlop SP 9000 i wydaje mi się że są lepsze.