PDA

Zobacz pełną wersję : dysze w zderzaku

king_doom
21-07-10, 18:40
Witam , przepraszam za glupi temat (jesli juz byl to rowniez przepraszam ale nie moglem poszukac ) ale czy orientuje sie ktos jak zrobic aby ze zderzakow wydobywala sie para wodna pod cisnieniem tak jak to mialo miejsce np w filmie szybcy i wsciekli w aucie skyline ? sorka ale mam wizje :D

skolopendra
21-07-10, 18:41
ale czy orientuje sie ktos jak zrobic aby ze zderzakow wydobywala sie para wodna pod cisnieniem tak jak to mialo miejsce np w filmie szybcy i wsciekli w aucie skyline ? sorka ale mam wizje

ja nie wiem :D

ale można by uszkodzić termostat i załatwić chłodnicę.a efekt murowany ;)

king_doom
21-07-10, 18:43
koniec koncu mozna tam czajnik wladowac :D

Budziniak
21-07-10, 18:54
NOS-a se tam wsadź to będzie się gaz rozprężał i będzie.....:D para wodna wydobywać sie ze zderzaka :D
Kurcze każdego dnia jakiś super temat ciekawe co nas jutro czeka

skolopendra
21-07-10, 18:57
a myślałem że takie rzeczy, tylko w erze :D

Budziniak
21-07-10, 18:59
King_Doom masz może w domu Play Station ???

king_doom
21-07-10, 19:02
a no tak :D to w koncu ckp :D co ja sobie myslalem dobra nie bylo tematu

Budziniak
21-07-10, 19:10
ale o co kaman ? Załóż Sobie instalację podtlenku to będziesz mógł Sobie takie chmurki puszczać. Nie grałeś nigdy w NFS underground 2 ??? Boże jak można :eek:

NOLAN
21-07-10, 23:17
Ja bym do tego wykorzystal instalacje podtlenku LPG,u mnie jak uciolem przewod bylo niezle spray show pod maska i tansze to niz jakis podtlenek :)

reaktor
22-07-10, 12:27
weż od mamy żelazko i zamontuj w zderzaku

ygor
22-07-10, 12:35
tak naprawde wystarczy sprezone powietrze - kiedy sie rozpreza gwaltownie obniza swoja temperature i wyglada to jak para zasadniczo wystarczy butla z pwoietrzem pare wezykow , elektrozaworek i ciach, przy dorobinie szczescia nie wysadzisz samochodu