PDA

Zobacz pełną wersję : gdzie kupić i jakie tylnie lampy do civic 97' 1,4i 5d D14A2

czili_wwl
26-10-06, 01:02
Witam wszystkich, mam pytanko, chciałbym sobie założyć jakieś lampy na tył do swojej hondy 1,4i 97' 5d D14A2 tak żeby był fajny efekt...najbardziej podobają mi się lexus looki ale akurat do tej wersji nadwoziowej nie za bardzo mogę znależć, gdzie mogę takie dostać i niedrogo...a może lepiej mi doradzicie co do tylnich lamp??dodam jeszcze że kolor hani do ciemny zieleń metalic.

Pozdrawiam

boomer
26-10-06, 08:53
Z tego co sie orientuje to nic takiego nie znajdziesz, ewentualnie szukac do rovera 400 ale tez bedzie ciezko, pozostaja lampy np. do Accorda i rzezba zeby je tam wsadzic. Poza tym bylo juz o tym wiec jak zwykle archiwum polecam bo nikt nie zdaje sobie sprawy ile tam jest informacji

Szymon Septic
27-10-06, 09:30
Nie ma lamp bylo o tym pare razy

przemo78
28-10-06, 22:41
polookaj sobie w dziale nasze Hondy, "Angliki" forumowiczów a zobaczysz jak każdy rozwiązał tą kwestie, jedne są przyciemniane, inne mają paski srebrne, czerone itd itd

Jest tego trochę ale jak chłopaki już napisali raczej nie znajdziesz lexus looków do MA8 wiec szkoda czasu na szukanie

TENCIO
29-10-06, 07:24
a swoja droga jakby ktos ogarnal temat i zaczal takie produkowac to mozna by niezla kaske zrobic

jinjet
29-10-06, 09:23
pewnie nie bo lexusy juz wyszly z mody jakis czas temu i u pozostalych generacji ludzie sie ich pozbywaja, niesadze zeby taka produkcja do 5 d sie oplacila.

przemo78
30-10-06, 09:57
w tej chwili napewno nie była by to opłacalna produkcja jak napisałeś jinjet ;),

fajne byłyby na przykład clary, zresztą można by coś wymyślić ale nie ma sensu w tej chwili dywagować