PDA

Zobacz pełną wersję : gdzie kupić blaszki do zacisków???

KOWAL ziom
29-06-10, 19:40
brakuje mi blaszki z prawego zacisku (góra) od type-r ep3 (między zaciskiem a klockiem). nie wiem gdzie mógłbym ją dostać. w serwisie jest do kupienia w zestawie razem z klockami czyli odpada, a zestawu raczej nie rozkompletują...

może znacie kogoś kto tak owe dorabia lub jakąś inna wskazówkę.

z góry dziękuję

Budziniak
29-06-10, 19:45
Proponuję iść do jakiegoś Norauto z katalogu dobrać Sobie odpowiednie klocki i .... :)

Gorliś
29-06-10, 21:29
To czego szukasz nazywa sie zestaw montazowy klocka hamulcowego. Powinno byc w Intercarsie

!markos
29-06-10, 22:30
Proponuję iść do jakiegoś Norauto z katalogu dobrać Sobie odpowiednie klocki i .... :)

i co? bo tam nie ma tych blaszek, o ktorych mowa.

aha - do carsu raczej idz z ta czescia w reku, bo dostaniesz niepasujace. nie wiem jak to dziala, ale albo sprzedawcy sa z dupy, albo katalgo jest z dupy i nie zawsze dostaje sie to co sie powinno dostac zamawiajac zestaw montazowy do danego samochodu/rocznika/silnika.

Silent
29-06-10, 22:46
jaka może być cena mniej więcej takiej blaszki?

!markos
29-06-10, 23:43
sklep.intercars.com.pl
wysil sie i chwile poklikaj

KOWAL ziom
30-06-10, 09:09
25 zł w intercars zestaw :) lx0301 :D dzięki serdeczne

niestety wizyta w intercars okazała się bolesna... za 3 dni Pani mi da znać co i jak, i jeżeli towar będzie to za ok 1,5 miesiąca..., "ale nie żywiła bym nadziei, że da się tę część sprowadzić"*

w takim razie po ch*j wstawiają coś na stronę internetową, jeżeli nie ma możliwości kupna tego!!!

z pomocą przyszło ASO... :eek: mimo wczorajszych zapewnień, że można tak owe blaszki dostać tylko w zestawie z klockami (niejako gratis), dziś okazało się, że oddzielnie też można kupić, za relatywnie normalne pieniądze (mniej niż 60zł komplet)

mało tego, Pan wykazał się znajomością tematu i chęcią pomocy, co nie często się zdarza:
1. nie dostał vin, a bez tego część ludzi w ogóle nie podejmuje dyskusji odnośnie części,
2. żeby się upewnić czy będzie pasowało, przeleciał wszystkie roczniki i stwierdził, że wszędzie jest taka sama część :eek:

okazuje się, że w ASO siedzą też ludzie, którzy potrafią coś więcej niż tylko wstukać numer vin i zobaczyć co ekran pokarze...

kenny
01-07-10, 11:57
tu można spróbować http://www.carix.pl/ (tak na przyszłość:) )