PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana immobilizera, a komputer...

VaTi Pro-Tec
20-06-10, 11:59
Siema. Mam 2 pytania, w których potrzebowałbym pomocy:
1. otóż mam 2 hondy civic coupe, jedna '94 - która aktualnie jeżdże, a druga rozbita '95. do tej którą jeżdże mam tylko jeden "brelok" od immobilizera przy kluczykach, do rozbitej mam oba, jak by sie miała sprawa, gdybym, chciał przełożyć immobilizer?? czy potrzeba zmieniać też kompa??
2. sprawa jest taka, że mam zamiar przełożyć klime z tej rozbitej i też zastanawia mnie kwestia co z kompem??
Z góry dzięki za pomoc:)

Tompro
20-06-10, 12:14
Siema. Mam 2 pytania, w których potrzebowałbym pomocy:
1. otóż mam 2 hondy civic coupe, jedna '94 - która aktualnie jeżdże, a druga rozbita '95. do tej którą jeżdże mam tylko jeden "brelok" od immobilizera przy kluczykach, do rozbitej mam oba, jak by sie miała sprawa, gdybym, chciał przełożyć immobilizer?? czy potrzeba zmieniać też kompa??
2. sprawa jest taka, że mam zamiar przełożyć klime z tej rozbitej i też zastanawia mnie kwestia co z kompem??
Z góry dzięki za pomoc:)

W 5 gen immo nie ma nic do kompa. Możesz przełożyć immo i klime a kompa zostawiasz tego co był.

Chipsy2
20-06-10, 12:22
Immo jak napisałeś masz dopięte przy kluczykach więc jest to dokładane urządzenie. Normalnie możesz je sonie przełożyć i powinno wszystko chodzić.

VaTi Pro-Tec
20-06-10, 12:26
Dzięki, to jak znajde czas w tygodniu, to biore sie za przkładke imo:). tak jeszcze na marginesie, orientuje sie ktoś, czy przy pro-tecach komp sie czymkolwiek różnił??

piroman
20-06-10, 12:32
nie różnił się niczym

VaTi Pro-Tec
13-05-14, 00:16
Po wymianie immo wszystko gra;) i mam 2 breloki:).
Klima nadal czeka;P, ale chyba sie nigdy nie doczeka...
Ps temat uważam za zamknięty