Zobacz pełną wersję : Pajęczynka na szybie :(
Witam.
Panowie dzisiaj na trasie w przednią szybę udzerzył mi kamyk, pozostawiając małą pajęczynkę o średnicy ok 1 cm. Pytanie: czy da się to w jakiś sposób zniwelować, jeśli tak to gdzie w woj Lubelskim, ew. podkarpackim? ;)
niewiem czy na tym forum czy na honda podkarpacie ktoś miał do sprzedania przednią szybkę za 100zł. są różne sposoby "wstrzymywania" dalszego powiększenia się pajęczynki ale żadna nie nadaje się na dłuższą metę więc warto pomyśleć nad wymianą szybki. A co do warsztatu to niestety nie mogę CI pomóc
Tak ale pajęczynka jest na tyle mała że atpię w jakiekolwiek powiększanie się jej itp. Chodzi po prostu o visuala :)
Warto zadzwonić do warsztatu specjalizującego się w szybach i zapytać o cene klejenia na gorąco, takie małe pajączki potrafią zlikwidować tak że nic nie widać i nie ma potrzeby szyby zmieniać.
rooter666 dzięki wielkie. jak znajdę taki warsztat w okolicy zadzwonię i dam znać jaki jest koszt usunięcia pajęczynki na szybie :) pozdrawiam.
http://www.autoglassjaan.pl/Naprawa-czy-wymiana.3901.0.html
fajnie pokazane jakie warunki są konieczne do spełnienia przy takich naprawach.
u nich taka naprawa kosztuje chyba 140zł, ale obym się mylił
u nich taka naprawa kosztuje chyba 140zł, ale obym się mylił
a skąd oni są? :)
a już wiem. mają kilka oddiałow. najblizej mam do stalówki :)