PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie jest przewód od otwarcia dzwi i klapy bagaznika-Civ5D

-ASQ-
08-10-06, 22:05
Witam.
Na forum nie znalazłem.Był podobny temat ale nie do Civica5D (95r.MA9)

Od dzwi kierowcy znalazłem (w progu)ale gdzie jest reszta? Prosił bym o opis złącza w którym miejscu i kolor przewodu..Sprawdzałem miernikiem gdzie się pojawia masa po otwarciu dzwi-pokolei na wszystkich przewodach złącz wtykowych w okolicy skrzynki bezpiecznikowej i okolicy kolumny kierowicy i nic :cry: Klapy bagażnika też nie moge znaleść.. a też przeciesz musi gdzieś się ten przewód kończyć...

Kompletny alarm podpiełem (Elita)a tych krańcówek drzwi nie moge znaleść.. :( Prowadzenie przewodu pod każde drzwi i separowanie diodami nie uśmiecha mi się za bardzo..

napewno jest tu ktoś kto podpinał Bude 5D. Z góry dziękuję za pomoc . Pozdrawiam!

leszkul
09-10-06, 23:33
Miałem ten sam problem w civie 5D z 1999r.
Trochę mi zeszło ale odnalazłem.
Tylna klapa to przewód zielony cienki przy progu kierowcy ,natomiast drzwi to 2(drzwi kierowcy + pozostałe drzwi) kabelki dochodzące do siwego złącza które znajduje się w okolicy skrzynki bezpiecznikowej (po lewej stronie ), są to cienkie przewody lecz niestety nie pamiętam na 100% kolorów.(chyba czarny z czerwonym paskiem i czarny z zielonym paskiem).