PDA

Zobacz pełną wersję : sprzęgło do hondy civic vti b16a2

ruzbi
21-09-06, 16:37
Cześć

Potrzebuje pomocy musze wymienić sprzęgło w mojej hondzie civic vti 92R b16a2 160koni w przyszłym roku planuje ją wzmocnić nie wiem jakie będzie najlepsze pilne musze wiedzieć jak najszybciej i mam jeszcze jeden problem z załączanie się vtec nie tak z załączaniem jak z przyspieszeniem po włączeniu sie v-tka samochód przyspiesza tak samo nie czuje różnicy słysze te piękne brzmienie ale to wszystko samochód nie przspiesz jeszcze bardziej czy ktoś wie co to może być

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

LIO
21-09-06, 17:56
kup EXEDY, najlepiej kit wraz z lzejszym kolem zamachowym. Skoro chcesz wzmocnic auto, bedziesz mial juz na zapas modyfikacje.

ruzbi
21-09-06, 19:25
Dzięki
A
jaki to koszt a co sądzisz o sachsie??? nadaje się???

sajmon1100
21-09-06, 21:06
Cześć

Potrzebuje pomocy musze wymienić sprzęgło w mojej hondzie civic vti 92R b16a2 160koni w przyszłym roku planuje ją wzmocnić nie wiem jakie będzie najlepsze pilne musze wiedzieć jak najszybciej i mam jeszcze jeden problem z załączanie się vtec nie tak z załączaniem jak z przyspieszeniem po włączeniu sie v-tka samochód przyspiesza tak samo nie czuje różnicy słysze te piękne brzmienie ale to wszystko samochód nie przspiesz jeszcze bardziej czy ktoś wie co to może być

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
no powinien zacząć fajnie rwać do przodu ,jeśli nie rwie to coś nie tegez jest

ruzbi
21-09-06, 21:57
to ja wiem że coś jest nie tak tylko co to jest
:?:

[ Dodano: 24-09-2006 ]
Czy nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie???