Zobacz pełną wersję : Słabe d16y3
Od wczoraj stałem się szcześliwym posiadaczem civica z silnikiem D16y3 auto jest napawde super stan techniczny bdb. Tylko auto wydaje misię strasznie słabe po przesiednięciu się z 75-konej Astry oczekiwałem czegoś więcej po tych 113-koniach, silnik nie wydaje żadnych niepokojący odglosów chodzi równiótko nic w nim nie stuka, auto prawie tak samo przyspiesza na gazie jak i na benzynie, auto na dystansie 0,5 km osiąga predkość 130km,h a wasze Hondy jaką osiągają predkość na tym dystansie
na dystansie 0,5 km osiąga predkość 130km,h a wasze Hondy jaką osiągają predkość na tym dystansie
160km/h
[ Dodano: Pią 08 Wrz, 2006 20:12 ]
po przesiednięciu
:roll:
160km/h
jaką mocą dysponuje Twój silnik i ile waży twoja Honda
160km/h
jaką mocą dysponuje Twój silnik i ile waży twoja Honda
130kuca i waży koło 1tony
Może nie ogarnąłeś jeszcze przyzwoicie jazdy nowym autkiem? A jak chcesz się upewnić co do mocy, to wybierz się na pomiar na hamowni i w ten sposób powinieneś mieć już jakiś obraz.
Po przełonczeniu na benzyne zapala się lampka CHECK ENGINE czy to może być przyczyną słabych osiogów.Podczas jazy na gazie nie świeci się.
Po przełonczeniu na benzyne zapala się lampka CHECK ENGINE
Najprawdopodobniej masz źle dobrany emulator. Osobiście nie miałem z tym kontaktu, więc nie jestem w stanie powiedzieć, czy może to powodować spadek mocy.
Po przełonczeniu na benzyne zapala się lampka CHECK ENGINE
zrob samodiagnostyke - opcja SZUKAJ