Zobacz pełną wersję : Gdzie znależc przewód głosnikowy ... ?
Witam jak w temacie. po kupnie mojego EG zauważyłem że nie mam głośników z przodu w drzwiach . Mam nowe głośniki w jednych drzwiach już założyłem podłączyłem i hula. Ale przy prawych drzwiach pojawiły się schody. Chodzi o to że w dziurze tam gdzie radio nie ma żadnych przewodów od prawego głośnika . Czy może mi ktoś powiedzieć a najlepiej pokazać jakoś na zdjęciu gdzie mogę złapać przewody z drzwi prawych tak aby wpiąć się w te przewody i wpuścić je tam do radia ?? Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam Michał.
Najszybciej i najłatwiej będzie jak wezmiesz i ściagniesz manuala z tematów przyklejonych
Najszybciej i najłatwiej będzie jak wezmiesz i ściagniesz manuala z tematów przyklejonych
to jedno, a drugie to poprostu pociagnij nowe kable, seryjne sa cieniutkie i do niczego.
pociągnąćnowe raczej jest chyba ciężko bo ta dzira na wiazke przewodów z drzwi jest zaslepiona i wpina sie tylko kostkę ...
dziwne ze ja i nie tylko, bo bardzo duzo osob jednak dalo rady pociagnac nowe kable. nie wpadles na to ze mozna sie przez kostke przeciagnac?
w kazdym razie taka moja rada, a co ty zrobisz...
seryjna wiazka glosnikow powinna wychodzic z wiazki drzwi kawalek od kostki.
ok dzięki ;)
skoro się da to się da :) będę próbować dzięki
U mnie się dało ja ciągnąłem wszystkie kable głośnikowe nowe przekrój 2x1,5mm beztlenówki.
pozdr
ja rozwiercałem kostki. piny które tam były nei specjalnie mi się podobały a wiekszość kostki i tak była zajeta(centralny, elektryka szyb)
ja rozwiercałem kostki
ja również, zresztą musiałem bo musiałem tam zmieścić jeszcze 5 innych przewodów
pozdr