Zobacz pełną wersję : problem z tylnim zawieszeniem
witam wszystkich mam pytanko sida mi tył auta gdy siądzie tam wiecej niz jedna osoba i opony trą mi o nadkola. co moze byc przyczyna ?? to jest civic 95 1.3 opony 14' 175/65 i czy rodzaj felg ma na to wpływ
przede wszystkim gratulacje nic nie mówiącego tematu :? Kłania się regulamin i az mnie korci zamknięcie tematu... Popraw to jak najszybciej
Stare i wypracowane sprężyny
Osłonę kup w JC albo u handlarzy forumowych z części uzywanych (dział sprzedam i kupię)
lepiej?? świezy jestem !! pozdr
lepiej?? świezy jestem !!
My to rozumiemy :) Ale Twoim obowiązkiem jest zapoznanie się z regulaminem poszczególnych działów. W ten sposób unika się robienia niepotrzebnego bałaganu. Temat na pewno lepszy, choć i tak nie precyzuje, w czym Twój problem ;)
Piotrek już Ci napisał, w czym tkwi najprawdopodobniej problem - rozmiar kół oczywiście ma znaczenie, ale w Twoim przypadku jest on akurat katalogowo dobrany, więc nie tędy droga.
a może problem tkwi w niewłaściwym ET felgi jeżeli to alumy, bo kolega nic o tym nie napisał.
Przerabiałem ten temat kiedyś u siebie:(
o tym nie pomyslałem!! orienyujesz sie jakie powinno byc ET??
Jeśli opony trą o nadkola, to ET felg nie ma znaczenia. Jeśli jednak trą o ranty, to rzeczywiście powodem tego mogłoby teoretycznie być ET.
A w kwestii poprawnego doboru ET to najlepiej orientuje się szukajka :)