Zobacz pełną wersję : Jak to zamontować czujnik ciśnienia doładowania w D13B2???
Witam.
Pisze bo znalazłem taką se stronę allegro http://moto.allegro.pl/item960211102_cisnienie_doladowania_auto_gauge_boo st_indiglo.html i tak zastanawiam się jak to zamontować pod jaki wężyk albo co?? Pomóżcie:confused::confused:
A po co Ci to? Masz turbo w D13B2? ;)
ale do tego trzeba miec turbo!
Jak już chcesz wskaźniki to kup sobie temp oleju i "wody"... chociaz niekoniecznie ten model tej firmy;)
wiem o tym, że nie mam turbo, ale myślałem nad sposobem jak coś takiego pominąć i zamontować to na tzw. wiejski tuning. Ale no faktycznie to jest raczej bez sensu
wiem o tym, że nie mam turbo, ale myślałem nad sposobem jak coś takiego pominąć i zamontować to na tzw. wiejski tuning. Ale no faktycznie to jest raczej bez sensu
I tym optymistycznym akcentem zamykam temat ;-)
Hehe ja kiedyś miałem ostrą rozkminkę jak założyć BOV do n/a i w sumie gówno wymyśliłem i chyba niema takiego łba który by wydobył ten dźwięk z wolnossaka :D