Zobacz pełną wersję : Dolot
http://stuninguj.pl/index.php?cat_id=45&stop=0&s_name=Honda+Civic+&s_name2a=Honda&id_m=67784&id_m2=68170&prod_id=77755&p=2 czy będzie pasował do 92-95 EG5 D16Z6 ??.
no będzie, ale szkoda kasy na takie coś. Już lepiej zrobić tymczasowy/lowcostowy dolot z kibel rury i uzbierać na coś pożądniejszego, albo wogóle sie wstrzymać i dozbierać.
Dzięki a miałem ochotę go kupić.
z tego co mi się wydaje to jest dolot to silników z pionową przepustnicą :/ dostałem w prezencie identyczny tenzora - jak zobaczyłem ile na allegro kosztuje nowy to za tą kasę bym sam zrobił - i to ze stożkiem w nadkolu
z tego co mi się wydaje to jest dolot to silników z pionową przepustnicą
zdecydowanie nie
Osobiście też odradzam...uzbieraj sobie troche więcej u wrzucisz parówę - za ok miesiąc będę ruszał z kolejnym zamówieniem "parówek" to jak bedziesz chciał to zawsze można się zachaczyć :) i za 300pln masz z dostawą do domku :p
Kwestia do zastanowienia się:)
tez polecam parowe i tego pana wyzej:) *****iscie ogarnal zamowienie wiec nawet 1000zl nie balbym sie mu przelac na konto;)
a ta czerwona rurka to tylko kawalek kiszki odradzam!
kupuj Parowe:)
parówka na miejscu do tego silniczka ;)
parówa nie jest naj, nie spuszczajcie się.