Zobacz pełną wersję : Złącze do instalacji radiowej Honda POMOCY
Witam mam maly problem.... ukradli mi radio i powyrywali cale kable tylko zostala taka biala kostka z kabelkami!!! Ma moze ktos opis ktory do czego jest kabelek?? Moja honda to 1994 HB 3D. Bo mam problem z zegarkiem ze nie ma on zasilanai i sie wyłącza i resetuje... Ale prosze o caly opis kabli ktory i do czego sluzy.Dzieki
prawdopodobnie padl ci bezpiecznik pod maska(sprawdz)
To Pomogło:D dzieki..
Teraz jeszcze prosze o opis kabli w tej bialej kostce co do radia jest i wychodzi zniej tyle kabelkow:D
Na allegro można kupić gotową przejściówkę z kostki hondy do złącza ISO (typowe złącze do radia)
niestety nie pomoge, ale z miernikiem sobie poradzisz ze znalezieniem odpowiednich przewodów.
Druga sprawa, to zły dział na takie pytanie :? Przenoszę na odpowiedni i prosze o więcej uwagi na przyszłość
troche nie czaje takich pytan..
czy to taki cholerny problem sciagnac sobie manuala w ktorym masz opisane wszystkie kable jakie masz w samochodzie ?! i powstaje cala masa takich postow zupelnie nie czaje po co bo tam wszystko jest !
opisane jak dla jelopow, algorytmy sa popisane co zrobic kiedy nie dziala, na forum sa linki do manuli,
ch..j mnie strzela jak czytam takie rzeczy
lenie ! ;)
możeto ci pomoże http://img151.imageshack.us/my.php?image=radiohonda1ng.jpg