Zobacz pełną wersję : jakie nadkola
Mam pytanko odnoścnie tego nadkola http://www.allegro.pl/item890988749_nadkole_nowe_honda_civic_1991_1995_h b_coupe_w_wa.html
wiem że normalnie to nadkole kosztuje koło 60zł a to 20zł, będzie z nim wszystko ok ??
Kupował ktoś takie ??
Popraw linka, bo nic się nie dowiesz ;)
sztywne, bedą problemy z dopasowaniem.
Z samym dopasowaniem to nie ma zbytnio problemu, bierzesz opalarke, podgrzewasz i się ładnie da je wyprofilować.
Jednak jest jedno ale, sam miałem takie i wracam do nadkoli OEM. Są tak sztywne jak napisał kolega powyżej, że wymiana żarówki kierunkowskazu wymaga zdejmowania zderzaka. Także ogólnie spasować się dadzą, ale i tak bym ich nie zakładał. Lepiej poszukaj oryginalnych.
Są tak sztywne jak napisał kolega powyżej, że wymiana żarówki kierunkowskazu wymaga zdejmowania zderzaka.
??????? coo od kiedy trzeba zdjac zderzak czy nadkole by wymienic zarowke w kierunku?
??????? coo od kiedy trzeba zdjac zderzak czy nadkole by wymienic zarowke w kierunku?
Jak lubisz sobie całą rękę podrapać przy okazji wkładania i wyjmowania żarówki oraz ryzykować złamanie nadkola to jasne, że się wymieni. Ale ja wole seryjne, gdzie robisz to bez najmniejszego problemu.
nie wiem jak ty, ale ja to poprostu wyciagam kierunek...i wymieniam zarowke.
no własnie. w ogóle nie dotykam ani nadkola ani zderzaka.
dzięki chłopaki, kupię oryginalne, może jakieś używane znajdę.
Tak na marginesie temat jest o nadkolu a nie o wymianie żarówki w migaczu.
Pozdrawiam!