Zobacz pełną wersję : Kształt błotników tylnych.
Czy ktoś może się orientuje, czy błotnik tylny w miejscu mocowania chlapaczy jest taki sam dla roczników 2001-2003 i 2004-2005 dla wersji 5 i 3 drzwiowej. Po prostu chodzi mi o to, czy chlapacze tylne dla rocznika 2004 będą pasowały do rocznika 2003 ?
nie jestem pewnie po liftingu zmienił się kształt zderzaka także morze nie pasować
rozumiem, ze chodzi Ci o tylne zderzak, a nie blotnik;) ztcw chlapacze nie pasuja, bo jest inny dol zderzaka
Tak się trochę podłącze do tematu, kupował ktoś może chlapacze do civica po fl sport / type r ? Jeśli tak to gdzie ? Na allegro znalazłem ogłoszenie Hondy plaza ale właśnie nie do sporta...
Tak się trochę podłącze do tematu, kupował ktoś może chlapacze do civica po fl sport / type r ? Jeśli tak to gdzie ?
pytaj na szrotach
Tak się trochę podłącze do tematu, kupował ktoś może chlapacze do civica po fl sport / type r ? Jeśli tak to gdzie ? Na allegro znalazłem ogłoszenie Hondy plaza ale właśnie nie do sporta...
spróbuj w aso
rok temu jak pytałem to za komplet chcieli około 120zł
Bałem się ze jak usłyszę cenę to padnę, ale widzę że trzeba spróbować. Dzięki :)