Zobacz pełną wersję : jbl gt0937
Witam
Dostałem głośniki JBL GT0937 w spadku od kolegi. Mam problem nie wiem gdzie je umieścić (mówimy o civicu 5d)
Czy zmieszczą się w boczki bez żadnych modyfikacji??
Na początku planowałem je wrzucić w półkę ale to chyba nienajlepszy pomysł... :)
info
Właściwości
* Rozmiar 6" x 9"
* Typ: głośniki 3-drożne
* Moc ciągła 100 W
* Moc szczytowa 300 W
* Impedancja: 2 Ohm
daniel 18sw
12-01-10, 15:56
jaki rozmiar tych głośników?
6"x9" jeśli to o to chodzi.
daniel 18sw
12-01-10, 20:51
niestety w boczki nie wejdą jedyne wyjście to dziury w półce tylnej. Jeśli się nie mylę to w boczki wchodzą 13" 130mm np.http://www.allegro.pl/item869930907_jbl_gto_528_seria_jbl_gto_max_power_ 135w_13cm.html albo 165mm
Nie wiem jak to jest w 5 genie z tyłu, ale sprawdz na jakiej wielkości głosniki masz miejsca z tyłu w pułce, jeśli wejdą bez żadnej rzeźby to zakładaj :) panie to ma 100 watówww w RMS to najlepiej pod wzmaka je podepnij, chyba że masz dosyć mocne radio i też "jakoś" będzie grało :)
mógłby mi ktoś powiedzieć na jakiej wielkości głośniki miejsce jest z tyłu przy półce? w sumie tam to byłby nie głupi pomysł wsadzic... pozdro i dziekuje za dotychczasowe odpowiedzi
JulekCIVIC
16-01-10, 10:45
jesli sie nie myle to ty masz tam miejsce na glosniki okragle 16,5cm, pod półką jest metalowa druga półka wiec jesli bedziesz chcial cos wiekszego to trzeba bedzie wycinac w blasze,
a tak wogule to najlepiej sam spr jak masz to nic trudnego ;P
Jak to civic 5D to w drzwiach z przodu wejdą 16,5 jak kupisz dystans, a z tyłu obok pułki masz miejsca na 13stki i już nawet instalacja jest tam poprowadzona