Zobacz pełną wersję : Tunel civic 6 gen
HONDACIFIC
04-01-10, 11:00
Mam pytanko czy ktoś kiedyś przearbiał tunel w civicu z preludy , moje pytanko czy da sie to zaadoptować do tej budy ( wiem ze do 5 gen pasuje !! ) Proszę o rady
w 5 genie robił tieesto.. wiec pewnie w 6-tym też da radę
Mam pytanko czy ktoś kiedyś przearbiał tunel w civicu z preludy , moje pytanko czy da sie to zaadoptować do tej budy ( wiem ze do 5 gen pasuje !! ) Proszę o rady
Gdzie do 5 gen pasuje? Przeróbek trzeba bardzo dużo zrobić, żeby dopiero pasowało. Z takim opisem, że do 5 gen pasuje to moge Ci równie dobrze napisać, że do 6 gen też pasuje. Jak tunel i mocowania poprzerabiasz to też go wpasujesz do 6 gen.
Kupiłem taki tunel, miałem przekladac, ale jakos mi sie nie chcialo. No wiec tak, problemow raczej nie bedzie. Musisz tak samo jak w 5 genie przesunac reczny. Tunel od preludy jest szerszy i ma w innych miejscach miejsca do trzymania wiec bedzie trzeba dorobic blaszkii i ponaiwercac otwory zeby to sie jako tako trzymalo. No i kolejna sprawa to najlepiej podjechac do kogos kto przerabia tworzywa zeby Ci ladnie dopasowal gorna czesc tunelu do tego jak masz w civicu (moim zdaniem z dwoch zrobic jedno) Ogolnie troche walenia sie z tym jest dlatego mi sie po prostu nie chcialo ;)
HONDACIFIC
04-01-10, 16:59
Dzięki za podpowiedzi chyba jako pierwszy spróbuję coś takiego stworzyć , będę wyświetlał zdjęcia co i jak , NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH , dzięki wielkie .