PDA

Zobacz pełną wersję : Trzeszczą drzwi ! :(

kiju91
02-12-09, 19:20
Witam mam problem z ogromnym trzeszczeniem drzwi.. ;/ Przy mocniejszym basie strasznie trzeszczą drzwi ale nie od środka samochodu lecz na zewnątrz.. jak np przycisnę rękami drzwi to nie trzeszczy.. co może być tego powodem...? nawet nie mogę posłuchać głośniej muzyki bo aż wstyd tak to trzeszczy: czy wygłuszenie drzwi w zupełności pomoże ?:confused: Proszę pomóżcie ! Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz :)

MaTeUsZ_V212
02-12-09, 22:52
Zamki ci trzeszczą, cięzko z wygłuszeniem tego elementy w hondach ale niektórzy nakładają na to sporą ilośc smaru, troche pomaga.

Soviet
04-12-09, 10:56
Dobre wygłuszenie drzwi oczywiście rozwiąże problem. u mnie było to samo. Podłóż też trochę gąbki pod cięgna zamka i otwierania drzwi. Mi teraz trzeszczy troche klamka - musze ją nasmarować - ale dopiero przy dużym wykopie, a sprzęt u mnie w hani potrafi :)

pobo22
04-12-09, 11:57
po za tym w środku jest styropian (w moim przypadku) w srodku drzwi :/ coś macie na to ?

TomiNeo
06-12-09, 01:06
Do wyciszenia drżących, trzeszczących elementów możesz użyć specjalnej taśmy z meszkiem. Ja np w drzwiach całą instalację elektryczną tym owinąłem, ale można chyba wszystko