Zobacz pełną wersję : prędkościomierz ma coś wspołnego z aparatem zapłonowym?
prosze o pomoc na zegarze stoi mi wskazówks na 30km/h czy to moze byc cos od zapłonu czy jakis zimny lut lub cewka w zegarze walnela?
czekam na odp i pomoc
Moze to byc i pierwsze w czym szukal bym przyczyny to impolsator w skrzyni. Mogla go zalac woda i nadal jest nadal jest w kostce.
skolopendra
25-11-09, 14:57
stoi mi
:D
pierwsze wyciąg zegary,rozbierz, i wyeliminujesz w ten sposób uszkodzenie mechaniczne
reszta jw
ty lepiej do mnie przyjedz i podmienimy zegary i juz wiadomo bedzie czy zegary padły;)
Moze to byc i pierwsze w czym szukal bym przyczyny to impolsator w skrzyni. Mogla go zalac woda i nadal jest nadal jest w kostce.
zalane raczej nie jest, bo było odłączane. od początku jak kupił samochod zegary nie działały;)
:D
pierwsze wyciąg zegary,rozbierz, i wyeliminujesz w ten sposób uszkodzenie mechaniczne
reszta jw
zegary były wyciągane są całe, były też prze lutowane. bo myśleliśmy ze może są jakieś zimne luty.
Przy poznawaniu swojego licznika, przednie szkło dotykało główki wskaźnika obrotów dlatego np po wkręceniu na obroty nie opadał do końca. poprawiłem i jest git.
Przy poznawaniu swojego licznika, przednie szkło dotykało główki wskaźnika obrotów dlatego np po wkręceniu na obroty nie opadał do końca. poprawiłem i jest git.
nie widac zeby cos dotykalo musze podmienic liczydlo od kogos i sprawdzic ;) wtedy sie okaze