PDA

Zobacz pełną wersję : prędkościomierz ma coś wspołnego z aparatem zapłonowym?

kamix666
25-11-09, 09:29
prosze o pomoc na zegarze stoi mi wskazówks na 30km/h czy to moze byc cos od zapłonu czy jakis zimny lut lub cewka w zegarze walnela?
czekam na odp i pomoc

spychu
25-11-09, 11:52
Moze to byc i pierwsze w czym szukal bym przyczyny to impolsator w skrzyni. Mogla go zalac woda i nadal jest nadal jest w kostce.

skolopendra
25-11-09, 14:57
stoi mi

:D

pierwsze wyciąg zegary,rozbierz, i wyeliminujesz w ten sposób uszkodzenie mechaniczne

reszta jw

Bogdan19
25-11-09, 15:12
ty lepiej do mnie przyjedz i podmienimy zegary i juz wiadomo bedzie czy zegary padły;)

Moze to byc i pierwsze w czym szukal bym przyczyny to impolsator w skrzyni. Mogla go zalac woda i nadal jest nadal jest w kostce.

zalane raczej nie jest, bo było odłączane. od początku jak kupił samochod zegary nie działały;)

:D

pierwsze wyciąg zegary,rozbierz, i wyeliminujesz w ten sposób uszkodzenie mechaniczne

reszta jw

zegary były wyciągane są całe, były też prze lutowane. bo myśleliśmy ze może są jakieś zimne luty.

Nemereth
26-11-09, 14:01
Przy poznawaniu swojego licznika, przednie szkło dotykało główki wskaźnika obrotów dlatego np po wkręceniu na obroty nie opadał do końca. poprawiłem i jest git.

kamix666
26-11-09, 15:30
Przy poznawaniu swojego licznika, przednie szkło dotykało główki wskaźnika obrotów dlatego np po wkręceniu na obroty nie opadał do końca. poprawiłem i jest git.

nie widac zeby cos dotykalo musze podmienic liczydlo od kogos i sprawdzic ;) wtedy sie okaze