Zobacz pełną wersję : Klakson Help
Witam nie działa mi klakson tzn raz działa a raz nie....bezpiecznik dobry, ktoś wie jak się do niego dostać???
nie ma styku na blaszce pewnie troche przysniedziala , sciagnij kiere i przeczysc blaszke i pierscien
jakbys wpisal klakson w forumowa szukajke to bys zapewne znalazl odpowiedz na pytanie. Bylo o róznych problemach z klaksonem na forum kilka razy
Panowie mam małe pytanko...mianowicie ściągnąłem znaczek H i tam ku mojemu zdziwieniu zastałem głęboką dziurę ......na samym dnie coś tam jest ale to nie wygląda na jakąś śrubkę wieć jak inaczej moge sie dostać do tej blaszki, i jeszcze jeden problem mianowicie mam światła postojowe, mijania pali tylko lewa strona, natomiast długie są oba .......dziwne co mam sprawdzić...dzięki za rady
mam światła postojowe, mijania pali tylko lewa strona, natomiast długie są oba .......dziwne co mam sprawdzić...dzięki za rady
wymienic zarówke
żarówka jest wymieniona i nic :evil:
Mialem podobny problem z klaksonem tylko ze umnie nie dzialal wcale po sprawdzeniu okazalo sie ze mialem przerwe w kabeku od + puscilem nowy przewod i po problemie :grin:
Witam!
U mnie bylo to samo. Blaszka stykała ale jak się okazało była zaśniedziała i nie przewodziła prądu. Kilka ruchów papierem ściernym i wszystko jest ok!
Witam!
też miałem problemy z klaksonem raz działał, raz nie czasami jęczał poprostu tak że dramat,kombinowałem szukałem a okazało sie ze do klaksonu wlewała się woda i go przytykało,wyręciłem wylałem wode i działał ale profilaktycznie kupiłem nowy bo to żaden wydatek.(z tym że ja nie miałem brzeczka tylko 2 trąbki wczesniej,terazm mam brzeczek,może słabiej daje ale przynajmniej nie zbiera wody:)
Pozdro
ŁukaszConcerto
24-06-06, 11:03
u mnie klakson był taki ze ledwo było go słychac ze trąbi :) wczoraj kupiłem za 12 zł :) i założyłem i jest git.Mam concerto i ja musiałem przednią atrape odkręcić (6 śrubek -20 sekund roboty )
Windykator
24-06-06, 17:37
A można wstawić ten??
http://www.allegro.pl/item111743536_fanfar_klakson_2_tuby_kompresor_jak_ w_tirach.html
Czy taki klakson jest wogóle dozwolony w osobowych??
A czy jak mam zarejestrowany jako ciężarowy,to mogę wstawić??
P.S.
Po 4 tygodniach czytania postanowiłem wreszcie coś napisać,a już niedługo chętnie się dołączę do klubowiczów i już wkrótce foty mojej hani :lol: