PDA

Zobacz pełną wersję : Klakson Help

reso33
02-06-06, 20:55
Witam nie działa mi klakson tzn raz działa a raz nie....bezpiecznik dobry, ktoś wie jak się do niego dostać???

waco
02-06-06, 21:08
nie ma styku na blaszce pewnie troche przysniedziala , sciagnij kiere i przeczysc blaszke i pierscien

LIO
02-06-06, 22:14
jakbys wpisal klakson w forumowa szukajke to bys zapewne znalazl odpowiedz na pytanie. Bylo o róznych problemach z klaksonem na forum kilka razy

reso33
03-06-06, 23:17
Panowie mam małe pytanko...mianowicie ściągnąłem znaczek H i tam ku mojemu zdziwieniu zastałem głęboką dziurę ......na samym dnie coś tam jest ale to nie wygląda na jakąś śrubkę wieć jak inaczej moge sie dostać do tej blaszki, i jeszcze jeden problem mianowicie mam światła postojowe, mijania pali tylko lewa strona, natomiast długie są oba .......dziwne co mam sprawdzić...dzięki za rady

LIO
04-06-06, 13:02
mam światła postojowe, mijania pali tylko lewa strona, natomiast długie są oba .......dziwne co mam sprawdzić...dzięki za rady
wymienic zarówke

reso33
04-06-06, 19:31
żarówka jest wymieniona i nic :evil:

mortas
04-06-06, 19:36
Mialem podobny problem z klaksonem tylko ze umnie nie dzialal wcale po sprawdzeniu okazalo sie ze mialem przerwe w kabeku od + puscilem nowy przewod i po problemie :grin:

Armani
07-06-06, 10:07
Witam!
U mnie bylo to samo. Blaszka stykała ale jak się okazało była zaśniedziała i nie przewodziła prądu. Kilka ruchów papierem ściernym i wszystko jest ok!

Thug Life
21-06-06, 18:56
Witam!
też miałem problemy z klaksonem raz działał, raz nie czasami jęczał poprostu tak że dramat,kombinowałem szukałem a okazało sie ze do klaksonu wlewała się woda i go przytykało,wyręciłem wylałem wode i działał ale profilaktycznie kupiłem nowy bo to żaden wydatek.(z tym że ja nie miałem brzeczka tylko 2 trąbki wczesniej,terazm mam brzeczek,może słabiej daje ale przynajmniej nie zbiera wody:)
Pozdro

ŁukaszConcerto
24-06-06, 11:03
u mnie klakson był taki ze ledwo było go słychac ze trąbi :) wczoraj kupiłem za 12 zł :) i założyłem i jest git.Mam concerto i ja musiałem przednią atrape odkręcić (6 śrubek -20 sekund roboty )

Windykator
24-06-06, 17:37
A można wstawić ten??
http://www.allegro.pl/item111743536_fanfar_klakson_2_tuby_kompresor_jak_ w_tirach.html

Czy taki klakson jest wogóle dozwolony w osobowych??
A czy jak mam zarejestrowany jako ciężarowy,to mogę wstawić??

P.S.
Po 4 tygodniach czytania postanowiłem wreszcie coś napisać,a już niedługo chętnie się dołączę do klubowiczów i już wkrótce foty mojej hani :lol: