Zobacz pełną wersję : Amber depo
Cześć,
Koledzy, chciałem wrzucić amberki z racji uszkodzenia starych (białych) kierunków. Co myślicie o aukcji poniżej...zastanowił mnie fakt braku nabywców:) jakie opinie? pzdr
http://allegro.pl/item722695468_kierunkowskaz_nowy_honda_civic_92_jd m_zolty_w_wa.html
spokojnie możesz zamawiać :) mój brat u niego właśnie zamawiał jest zadowolony bo po dwóch dniach paczka już była...:) jeśli chcesz to odwiedź WestBikers będziesz mógł zobaczyć :D pozdrawiam
też u niego zamawiałem amberki i jestem zadowolony :)
www.civic5g.yoyo.pl odwiedziłem już xxx razy <ok>
No to kupujem ambery. Dzięki za opinie. pzdr
Kupowałem u nich ze dwa razy. Towar spoko, kolesie ogarnięci, duży sklep i magazyn (mam rzut beretem, więc byłem osobiście).
nie chciałem tworzyć nowego tematu wiec pytam tu....wiecie możne kto mógłby mi ogarnąć temat amberów do sedana 92-95???
Do sedana ciężko, szukałem kumplowi na forach i ni huhu. W końcu folią okleił (kurcze, nieźle mu to wyszło!) i czeka aż trafi się coś profi:D
ja tez sobie zrobiłem home made ale farba....ale co oryginał to oryginał...
a kolego mastach jaka farbo chcesz to zrobic bo jatez o tym mysle tylko nie wiem jaka bedzie dobra
ja już mam zrobione:)zwykła farba tylko ze musisz ja mieszać z lakierem bezbarwnym tak żeby to za ciemne nie było trzeba pare warstw nałożyć...lakier miałem z jakiegoś ciężarowego MAN-a chyba...bo jak pomalujesz tym prosto z puszki to w ogóle nie będzie widać kiedy świeci...
czyli bym wiedzial o co chodzi. to czyli lakier w puszcze zwykly i bezbarwny i nakladac na przemian czy jakis polaczony?
nie nie:eek: musisz mieć pistolet i w słoiku mieszasz sobie farbę z bezbarwnym wlewasz do pistoletu i malujesz wtedy..pare warstw tym roztworem:)
wielkie dzia za info ;)
i nie dziw sie tak ja malarzem nie jestem, jak juz to pokojowym :D
oka..rozumiem rozumiem..ja tez malarzem nie jestem z kumplem to robiłem a teraz rżnę kozaka...i powodzenia życzę w malowaniu:D
a mi jeszcze ambery nie przyszły :( dzisiaj będą ]:->
miałem zamiar malować, ale zastrzyk kasy po stłuczce nie dosyć, że w jakimś stopniu przyczynia się teraz do całościówki u blacharza to jeszcze pare smaczków wrzucę:) dzieki Teściuniu :P
Jak przyjdą kierunki to ocenie jak leżą, bo mało opini o DEPO widziałem.
Ale mam przyspieszenie:D
Złozyłem dopiero przód auta, ambery leżą super - bez rzeźbienia wchodzą na miejsce. Mogę polecić. pzdr