PDA

Zobacz pełną wersję : Prosze O pomoc

doleksy
15-04-06, 09:18
Mam problem okjazało się po zimie że mam delikatny luz w kole.Gdy złapie za koło od wewnątrz z gory i zaczne je ciągnąc do sie wystepuje tam mały luz i zaraz delikatne puknięcia.Najprawdopodobniej jest to luz na wahaczu .Problem polega na tym ze nie wiem czy wymieniac caly wahacz czy tylko sworzen>czy ktoś to robł już wczesniej i jak to sie rokuje jaka ewentualna zywotność tego sworznia i jak cos to jakas niska oferte cenowa wahacza calego jezeli ktoś zna.bardzo prosze o pomoc bo to jest dla mnie problem.wesołych swiat zycze wszystkim. Zapomniałem marka to civic 97 rok 5 D Mb2

Rikoo
15-04-06, 09:24
1. nie ten dzial-przenosze
2. Ja tez mam ten problem ale wymieniam caly wahacz koszt 200zl jak do mnie a zywotnosc niewiem oby jak najdluzej a cena calego wahacza wASO to 660zl

ppm702
15-04-06, 09:34
wystarczy sworzeń, z tego co pamiętam koszt około 100PLN na stronę, ale sworznie wymieniałem prawie rok temu...

LIO
15-04-06, 12:07
wahacz górny czy dolny ?

kamilwar00
17-04-06, 12:31
Wahacz 555 japoński 222- na Choroszczańskiej 24 w Białymstoku , spory rabat dla Civic Klub . Pozdrawiam

gregorb
17-04-06, 18:19
Zdecydowanie poelcam wymane calego wachacza. Jesli chcesz wiedziec dlaczego to skorzystaj z opcji SZUKAJ. Pare miesiecy to komus juz opisywalem.

s3kawek
19-04-06, 15:42
Mam problem okjazało się po zimie że mam delikatny luz w kole.Gdy złapie za koło od wewnątrz z gory i zaczne je ciągnąc do sie wystepuje tam mały luz i zaraz delikatne puknięcia.Najprawdopodobniej jest to luz na wahaczu .Problem polega na tym ze nie wiem czy wymieniac caly wahacz czy tylko sworzen>czy ktoś to robł już wczesniej i jak to sie rokuje jaka ewentualna zywotność tego sworznia i jak cos to jakas niska oferte cenowa wahacza calego jezeli ktoś zna.bardzo prosze o pomoc bo to jest dla mnie problem.wesołych swiat zycze wszystkim. Zapomniałem marka to civic 97 rok 5 D Mb2

Podobno wystarczy sam sworzen i niezle sie to ma. W aso nawet nie pytaj bo oni z uporem maniaka twierdza ze gorny wachacz to czesc nierozbieralna.

doleksy
19-04-06, 18:46
to już nie wiem co mam robić jeden pisze ze tak drugi ze tak ale tez mysle ze narazie sprobuje tylko sworzen. to jest gorny wahacz.