Zobacz pełną wersję : Prosze O pomoc
Mam problem okjazało się po zimie że mam delikatny luz w kole.Gdy złapie za koło od wewnątrz z gory i zaczne je ciągnąc do sie wystepuje tam mały luz i zaraz delikatne puknięcia.Najprawdopodobniej jest to luz na wahaczu .Problem polega na tym ze nie wiem czy wymieniac caly wahacz czy tylko sworzen>czy ktoś to robł już wczesniej i jak to sie rokuje jaka ewentualna zywotność tego sworznia i jak cos to jakas niska oferte cenowa wahacza calego jezeli ktoś zna.bardzo prosze o pomoc bo to jest dla mnie problem.wesołych swiat zycze wszystkim. Zapomniałem marka to civic 97 rok 5 D Mb2
1. nie ten dzial-przenosze
2. Ja tez mam ten problem ale wymieniam caly wahacz koszt 200zl jak do mnie a zywotnosc niewiem oby jak najdluzej a cena calego wahacza wASO to 660zl
wystarczy sworzeń, z tego co pamiętam koszt około 100PLN na stronę, ale sworznie wymieniałem prawie rok temu...
kamilwar00
17-04-06, 12:31
Wahacz 555 japoński 222- na Choroszczańskiej 24 w Białymstoku , spory rabat dla Civic Klub . Pozdrawiam
Zdecydowanie poelcam wymane calego wachacza. Jesli chcesz wiedziec dlaczego to skorzystaj z opcji SZUKAJ. Pare miesiecy to komus juz opisywalem.
Mam problem okjazało się po zimie że mam delikatny luz w kole.Gdy złapie za koło od wewnątrz z gory i zaczne je ciągnąc do sie wystepuje tam mały luz i zaraz delikatne puknięcia.Najprawdopodobniej jest to luz na wahaczu .Problem polega na tym ze nie wiem czy wymieniac caly wahacz czy tylko sworzen>czy ktoś to robł już wczesniej i jak to sie rokuje jaka ewentualna zywotność tego sworznia i jak cos to jakas niska oferte cenowa wahacza calego jezeli ktoś zna.bardzo prosze o pomoc bo to jest dla mnie problem.wesołych swiat zycze wszystkim. Zapomniałem marka to civic 97 rok 5 D Mb2
Podobno wystarczy sam sworzen i niezle sie to ma. W aso nawet nie pytaj bo oni z uporem maniaka twierdza ze gorny wachacz to czesc nierozbieralna.
to już nie wiem co mam robić jeden pisze ze tak drugi ze tak ale tez mysle ze narazie sprobuje tylko sworzen. to jest gorny wahacz.