PDA

Zobacz pełną wersję : drzwi do civica 5gen

piotr__pit
09-06-09, 21:19
ile kosztują drzwi do civica 5gen coupe?? bo mojemu ojcu ktoś dziś pacnął na parkingu dośc mocno i nie wiadomo czy lepiej dać zrobić czy kupić
wgniot jest na 2 cm na obszarze 20cm tak jak by ktoś z piłki kopnął. a może koś wie gdzie w bydzi można i za ile coś takiego zrobić/wypukać?

i trzecie pytanko: z powodu ze mam prelude i nie jestem obeznany za mocno w civicach chciałem sie zapyytać jaszcze czy drzwi od Coupe są takie same od HB?

wielkie dzieki za pomoc!

Jarek104
10-06-09, 10:33
Dokładnie, drzwi od HB są takie same jak w coupe.

Jesli chcesz to robić to podjedź na ul. Ciepłą 4, znajdź Mirona i powiedz, że jesteś od Jarka. Lepiej będzie chyba zrobić, bo drzwi kupione i tak będziesz musiał malować

piotr__pit
13-06-09, 20:07
no będzie trzeba malować ale nie chciałbym mieć tony szpachtli, boje sie że ktoś zrobi to na odpierdal :(

i nie jestem pewien czy lakiernik da rade wymalować drzwi tak żeby nie było widać różnicy odcieni.

nie pali sie z tymi drzwiami wiec na razie będę szukał w kolorze, jak nic sie nie trafi przez dłuższy czas to pójdę do blacharza.

nie wiesz może kto na tym forum zajmuje sie częściami np z angoli albo szrotem itp??

dzieki za odp

kobriii
13-06-09, 22:51
gołe drzwi kupisz do 100 max - poszukaj troszq :P

gregory-greg
20-06-09, 00:08
ktore to drzwi i jaki kolor bedzie nam latwiej szukac :P ja mam prawe ( od pasazera) czerwony hondowy na sprzedarz

piotr__pit
22-06-09, 01:27
szukam drzwi od pasażera, gołe z listwą ochronną (fiolet) do 5gen coupe. muszą być w bdb stanie (maks jakieś małe ryski od kluczyków, itp)

info na pw