Zobacz pełną wersję : Tylne nadkola-gdzie kupić?
Witam, mam pytanie dotyczące tylnych nadkoli. Chciałbym takie zamontować w swoim civicu, gdzie takie nadkola można kupić?
Pozd.A.
Na allegro wszystko znajdziesz... jeśli do 3D to masz tu np.:
http://allegro.pl/item618832168_honda_civic_3_d_02_05r_nadkole_ideal ne_oryginalne.html
Poza tym nie napisałeś czy do 5D czy do 3D
Szukam do 5D.
W linku w opisie aukcji jest podany jako rok 02-05, ja mam civica z roku 01 i tak się zastanawiam czy były jakieś zmiany pomiędzy rocznikiem 01 a 02 , jeśli chodzi o tylne nadkola?
Pozdr. A.
czy były jakieś zmiany pomiędzy rocznikiem 01 a 02
to są te same nadkola. Nie było zmiany.
Oryginalne są z materiału przypominającego wykładzinę i tłumią szum wody oraz kamieni - bardzo ładnie wyciszają. Od środka oczywiście plastikowe. Natomiast sensu zakładania sztywnych plastikowych podróbek, które średnio pasują, jakoś nie widzę.
wersja 5D z roku 2001 nie miała tylnych nadkoli na pewno były tylko takie plastiki małe z przodu i chlapacze które się ładnie łączyły z nadkolem które było powleczone czarnym jakimś specyfikiem. Przynajmniej tak mi powiedzieli w ASO Hondy w lublinie bo tez myślałem po kupnie auta że brakuje nadkoli:)
wersja 5D z roku 2001 nie miała tylnych nadkoli na pewno były tylko takie plastiki małe z przodu i chlapacze które się ładnie łączyły z nadkolem które było powleczone czarnym jakimś specyfikiem.
w moim 3D z 2001 r. jest tak samo
pozdro :cool: