PDA

Zobacz pełną wersję : Elektryka Szyb

Mess
27-04-09, 21:02
Witam drogich kolegow mam problen.Zamonotowalem do żabki elektryke szyb.Wszytsko pieknie ladnie dziala ale ....NIe domyka sie szyba kierowcy.Brakuje jakichs 3-4 cm.A w dol schodzi az za nisko i uderza w dol.I nie wiem cz da sie to jakos wyregolowac?Silowniki mam dobrze zamonotowane bo sprawdzalem z Coupe.I nie wiem OCB?Prosze o pomoc.

Nowy Kubi
30-04-09, 14:06
Sprawdź jeszcze raz a dokładnie czy na pewno dobrze!!
Tam jest dużo dziur, inne do ręcznego inne do elektrycznego podnośnika, a jeszcze do tego jeden badyl podnosnika sie obraca jak jest zdemontowany i moze byc szansa założyc go nie we wte strone. JEśli mnie pamięc nie myli on jest wlasnie ogranicznikiem w obie strony. Taka szyna długa na 15-20 cm.

Kosciech
01-05-09, 10:27
a może masz podnośnik od wersji angielskiej z drzwi kierowcy czyli prawy? Jak sie go odwróci to pasuje do lewych drzwi ale właśnie wtedy jest tak, że szyba zjeżdza za nisko bo podnośnik ma ograniczenie ale wtedy na górze a nie na dole tak jak powinno być

HONDACIFIC
05-05-09, 16:39
A moze kolego nie masz przekaznika do szyb elekrycznych ktory jest potzrzebny

Mess
05-05-09, 22:25
Oki juz temat mozna zamknac:D doszedlem do tego.Jednak silowniki byly zamienione.Wiec przekrecilem silniczki i bo to byla wer ang i wsjo dziala pieknie i ladnie.