Zobacz pełną wersję : KLAKSON I SPRYSKIWACZ-BRAK! GDZIE ZROBIC-CIVIC 94 COUPE
KUPIŁAM W LIPCU CIVIC COUPE 1,5 94R. ALE NIESTETY BRAK W NIEJ MECHANIZMU KLAKSONU I SPRYSKIWACZA (BRAK SILNICZKA SPRYSKIWACZA I CALEGO MECHANIZMU KLAKSONU) CZY MOZE MI KTOS PODAC NAMIARY NA 'WARSZTAT' GDZIE MOGĄ MI ZDJAGNOZOWAĆ I POWIEDZIEC JAKIE CZĘŚCI MAM KUPIĆ (WYDAJE SIĘ BYĆ OCZYWISTE, ALE NIE TAK DO KOŃCA) -WSZYSCY MOWIA ZE TO NI PROBLEM-ALE BRAK PRAWDZIWEGO MECHANIKA, KTORY BY SIĘ TEGO PODJĄŁ(TYLKO OKOLICE WA-WY). AUTO W REWELACYJNEJ CENIE DLATEGO NI ODSTRASZYLY MNIE TE BRAKI.
Gosiu nie krzycz ( wyłącz caps locka ) :wink: . Silniczek do spryskiwacza kupisz w JC Auto za 30 zł zamiennik , ewentualnie z forum używkę , jest kilka osób co sprzedają graty. Co do klaksonu to : nie masz klaksonu, czy nie masz przycisku ( plastiku ) w kierze ??? O jaki mechanizm Ci chodzi ? Sprecyzuj. Kupno tego jak wyżej. Co do warsztatu to żadnego Ci nie polecę, ponieważ swoją furkę sam serwisuję. Pozdrawiam.
polecam Ci z czystym sumieniem Japan Auto :)
klakson jest jednak niezbędny---szczególnie w wawie
(Oki! -nie mam nic ani w kierownicy, ani pod 'maską' - to jesli chodzi o klakson i nie wiem co z przekaźnikami-ale jestem 'babą' i nic oprocz wymiany koła, oleju nie umiem zrobić..