PDA

Zobacz pełną wersję : maska na czarno

maciek070188
21-02-09, 22:46
siemka macie jakies probozycje jak pomalowac maske w tej chwili mam czarna nowa i mysle nad metalikiem z grubymi ziarnami zeby sie swiecil pieknie lub na czarny mal tul jakas folie? macie jakas propozycje jak pomalowac maske?:D

woPo
22-02-09, 00:22
Ja mam propozycję - pomalować lakierem.

A tak w ogóle to albo Carbon albo nic, z gówna bata nie ukręcisz i czarna maska do czerwonego auta pasuje IMHO jak w dupie koszula ;)

LechuLK
22-02-09, 01:52
A według mnie pasuje i to zwyczajny czarny z połyskiem

maciek070188
22-02-09, 07:45
dla mnie tez pasuje czerwony do czarnego;p niektorzy sie nie znaja widze haha a nie lepiej metalik?

zabas
22-02-09, 08:39
jak dla mnie czarna, nowa i matowa własnie wyglada jakbyś ja zmienił z jakiegoś powodu np kraksy albo cos ci na maske spadło dlatego efekt jest osobiście dla mnie marny. jak juz czarna maska to tylko świecąca sie nie matowa i imitująca carbon czyli metalic ! :D badz inny z połyskiem. ale sie musi błyszczeć. :) taka moja opinia

maciek070188
22-02-09, 08:44
tez mysle nan ladnym black metalicem ladnie sie polerke strzeli i bedzie sie w sloncu mienic;p hmmm chyba janjlepszy wybor wlasnie to metalik jakis niepsotykany hahah o ile taki jest;]

zabas
22-02-09, 09:03
black pirates - czarny w słońcu przechodzi w metalik ale czy to ładnie na masce wyjdzie to nie wiem. ja bym został przy grubym czarnym miniacym sie metalu :)

maciek070188
22-02-09, 09:12
no dzieki wielkie za doradzenie :) ja tez zostaje przy metalu jakis ladny wybiore;p zeby sie wyroznial;p a felgi musze pomalowac srdoki i myse zeby w kolorze nadwozi pomalowac bo sa pomaranczowe a ranty zostawie polerowany lub pomalowane na srebrno;p lub myslalem o czerwonym macie ale chodzi mi po glowie tez ladny metalik haha

SkąpyPan
25-02-09, 00:01
Moja jest pomalowana czarnym akrylem bez żadnych dodatków. Bez perły. Po prostu najczarniejszy z czarnych. Polecam