Zobacz pełną wersję : Co o tym sadzicie? Felgi
bednar_skc
31-01-09, 12:56
Witam,
Posiadam Honde HB z 97roku 5drzwi...
chcialem zapytac jak bedzie sie prezentowac w tym felgach...czy beda pasowac do samochodu :P
http://moto.allegro.pl/item532748768_felgi_aluminiowe_4x100_polerowane_do _opla_itp.html
dodam ze felgi mi sie podobaja...
Skoro Tobie sie podobaja to kupuj, przeciez glownie Tobie ma sie podobac... mnie sie osobiscie nie podobaja... zrob VT i bedziesz mial pojecie jak to na hance wyglada...
zieliniaczek
31-01-09, 21:19
fajne ale dowiedz sie jakie parametry beda ci pasowaly by felga nie wystawala itp
Jezeli Ci sie podoba to kupuj, powiem Ci ze tez duzo zalezy od tego jak bys moze ja pomalowal, zmiana koloru moze bardzo zmienic wizerunek alu. Mi osobiscie takie polerowane z rantem nie przypadaja do gustu ale spotkalem sie z ciekawie pomalowanymi i wygladaly o wiele inaczej :)
Ojoj...do liftbacka ziom to według mnie nie bardzo. Ale tak samo jak przedmówcy - jeżeli Ci się podobają to jest najważniejsze. Wrzuć jeszcze fotę auta to zrobimy VT i sobie ostatecznie zobaczysz jak się komponują;) Pozdro
bednar_skc
04-02-09, 05:27
O swietnie :)
wysle Ci fotki i bardzo bymbyl wdzieczny za Virtualla ;)
Zapraszam do działu
1. Styling - Virtual Tuning (temat przyklejony)
2. Styling - alufelgi - które felgi wybrać (itp) (tez przyklejony na górze)