PDA

Zobacz pełną wersję : pomoc po dzwonie

fazi4444@vp.pl
04-01-09, 10:11
Witam. Chciał bym złapać kontakt z kimś kto mógł by mi pomóc i ewentualnie doradzić podczas załatwiania sprawy z warsztatem i rzeczoznawcą itp, po wypadku który niestety mnie spotkał. Z góry dziekuje za pomoc na prv. Pozdrawiam

buri
04-01-09, 11:38
najlepsza pomoca wtakich sprawach jest ubezpieczenie DAS o czym juz sie raz przekonalem - 162 pln chyba to kosztuje na rok ale rzeczoznawca widzi auto z naklejka i nie wali sciem
a jak ci cos nie pasuje w wycenie to jeden telefon i pismo z dasa do ubezpieczyciela zalatwia sprawe
pewnie teraz to musztarda po obiedzie ale ja tak samo na to wpadlem po tym jak pzu mnie wyrolowalo i nie chcieli zaplacic faktury z aso i musialem sam pozew do sadu skladac
teroria co ci sie nalezy to jedno a rzeczywistosc to niestety drugie-teorie moge ci udostepnic bo korespondowalem ze znajomym rzeczoznawca i powiedzial mi co mi sie nalezy

Leeo
04-01-09, 12:05
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=13471 - tutaj masz specjalny temat do pomocy w tego typu sprawach. Powodzenia !!!

lukas-comp
04-01-09, 15:03
jak jesteś z małopolski/śląskiego to możesz uderzać do mnie - mam spore doświadczenie z walką z TU takimi jak np. Uniqa :D

fazi4444@vp.pl
04-01-09, 23:01
jak jesteś z małopolski/śląskiego to możesz uderzać do mnie - mam spore doświadczenie z walką z TU takimi jak np. Uniqa :D

No "niestety" Z Warszawy :) ale będę informował na bieżąco o sytuacji. Jutro w warsztacie (Fogiel na Grochowie) poproszę o oględziny wycenę i jakieś info bo chyba sie znają trochę... Pozdrawiam

fazi4444@vp.pl
09-01-09, 19:00
Ok. Dziś pan rzeczoznawca przyznał szkodę całkowitą (mam nadzieje że to w mojej sytuacji najlepsze wyjście). Jakieś instrukcje? Jak coś zaczynam powoli sprzedawać to co zostało (nie ukrywam ze nie znam ceny ale po wysokości odszkodowania bede starał sie ją podać tak żeby za dużo nie stracić na tej zabawie) pozdrawiam

lukas-comp
11-01-09, 00:21
Jakie auto, model? Mozesz wrzucic zdjecia?