Zobacz pełną wersję : Czy warto?
witam wszystkich serdecznie :lol:
Od pewnego czasu nosze sie zamiarem kupienia hondy civic interesuje mnie wersja tylko 4D ,(poniewaz mam 2 dzieci) I znalazlem takie ogloszenie ; koles z opoczna chce sprzedac honde civic 92r 1,6 vtec(160 KM)przebieg podobno cos kolo 127tys km :wink: kupiona w polsce pena elektryka i chce za to auto 8700zl. I tak sie zastanawiam czy warto?
pozdrawiam Maxkow
1. temat do takich ofert jest na Hyde Park
2. daj jakies zdjecia czy cos...
furious sorry ale jestem nowy i nie wiedzialem gdzie ten temat wpisac , co do zdjec to byly przez jakis czas na gratce (niestety juz ich nie ma) koles obiecal i wyslac na malia zdjecia jak bede mial to zaraz wstawie.szukam w galerji czy te auto nie nalezy do jednego z klubowiczow ale jakos nie moge tego znalez,cecha charakterystyczna tej civic jest to ze ma przednie swiatla przyciemniane(chyba taki plastik nalozony na swiatla)
http://www.automix.pl/honda-civic,o-5.html pewnie chodzi o to auto, sporo zjechał z ceny, ciężko uwierzyć w ten przebieg i bezwypadkowość, dokładka przedniego zderzaka gdzieś się zapodziała, no ale kto wie, obejrzyj z bliska :) do klubowicza żadnego nie należy, a jeśli nawet to się nim nie chwalił na forum.
rzeczywiście przebieg jakos mały...ale tak jak siemar pisal trza przylukac co i jak....
czy on ma tak ciemne swiatła z przodu??
blackouty tzw. ma 8) ignac to sprzedaje... w cenie lamp z ringami :lol:
mam głupie pytanie....czy VTI 5g aż tak bardzo potaniały? Koleś pisze że bezwypadkowy i wogóle.Przebieg naprawde bardzo nieduży....ja chyba strasznie przepłaciłem??? :|
Bo jeżeli jest tak jak ten kolo pisze to w/g mnie jest to prawdziwa okazja....tylko że przez niemały okres czasu nauczyłem się już że nie ma aż takich okazji....ciekawe jak jest naprawde?
maxkow, rozumiem, że jesteś nowy, ale gdybyś przeczytał przyklejony na górze tego działu regulamin w punkcie 11 wiedziałbyś gdzie napisać :? Wybacz, ale to nie jest wytłumaczenie...
Wątek zamykam i proszę Cię, czytaj najpierw - nie chcę witać nikogo "warnem" :) Najlepsze życzenia Noworoczne :)
PS. Wklej w watku z punktu 11 regulaminu linka do tego tematu i nie będziesz musiał tego wszystkiego przepisywać :)