PDA

Zobacz pełną wersję : Czy warto?

maxkow
30-12-05, 00:40
witam wszystkich serdecznie :lol:
Od pewnego czasu nosze sie zamiarem kupienia hondy civic interesuje mnie wersja tylko 4D ,(poniewaz mam 2 dzieci) I znalazlem takie ogloszenie ; koles z opoczna chce sprzedac honde civic 92r 1,6 vtec(160 KM)przebieg podobno cos kolo 127tys km :wink: kupiona w polsce pena elektryka i chce za to auto 8700zl. I tak sie zastanawiam czy warto?
pozdrawiam Maxkow

Furious
30-12-05, 00:49
1. temat do takich ofert jest na Hyde Park
2. daj jakies zdjecia czy cos...

maxkow
30-12-05, 01:02
furious sorry ale jestem nowy i nie wiedzialem gdzie ten temat wpisac , co do zdjec to byly przez jakis czas na gratce (niestety juz ich nie ma) koles obiecal i wyslac na malia zdjecia jak bede mial to zaraz wstawie.szukam w galerji czy te auto nie nalezy do jednego z klubowiczow ale jakos nie moge tego znalez,cecha charakterystyczna tej civic jest to ze ma przednie swiatla przyciemniane(chyba taki plastik nalozony na swiatla)

siemaR
30-12-05, 09:31
http://www.automix.pl/honda-civic,o-5.html pewnie chodzi o to auto, sporo zjechał z ceny, ciężko uwierzyć w ten przebieg i bezwypadkowość, dokładka przedniego zderzaka gdzieś się zapodziała, no ale kto wie, obejrzyj z bliska :) do klubowicza żadnego nie należy, a jeśli nawet to się nim nie chwalił na forum.

MartinS
30-12-05, 10:23
rzeczywiście przebieg jakos mały...ale tak jak siemar pisal trza przylukac co i jak....
czy on ma tak ciemne swiatła z przodu??

delSol
30-12-05, 10:27
blackouty tzw. ma 8) ignac to sprzedaje... w cenie lamp z ringami :lol:

przemo
30-12-05, 11:25
mam głupie pytanie....czy VTI 5g aż tak bardzo potaniały? Koleś pisze że bezwypadkowy i wogóle.Przebieg naprawde bardzo nieduży....ja chyba strasznie przepłaciłem??? :|
Bo jeżeli jest tak jak ten kolo pisze to w/g mnie jest to prawdziwa okazja....tylko że przez niemały okres czasu nauczyłem się już że nie ma aż takich okazji....ciekawe jak jest naprawde?

ppm702
30-12-05, 11:57
maxkow, rozumiem, że jesteś nowy, ale gdybyś przeczytał przyklejony na górze tego działu regulamin w punkcie 11 wiedziałbyś gdzie napisać :? Wybacz, ale to nie jest wytłumaczenie...

Wątek zamykam i proszę Cię, czytaj najpierw - nie chcę witać nikogo "warnem" :) Najlepsze życzenia Noworoczne :)

PS. Wklej w watku z punktu 11 regulaminu linka do tego tematu i nie będziesz musiał tego wszystkiego przepisywać :)