Zobacz pełną wersję : mechanik radiowy w warszawie
jak w temacie.potrzebuje dobrego goscia ktory ogarnia radia poniewaz moje sh99r juz drugi raz sie zepsulo.mialem juz je pogonic ale radio z czarnym panelem trudno jest dostac.wczesniej naprawial je Roger, ale moze macie kogos innego dobrego.co sie zwalilo: standardowo winda.no i naprawa niemoze przekroczyc mysle kolo 70zl bo juz nie ma sensu wiecej w niego wkladac
a jesli nieznajdzie sie nikt konkretny to pewnie burnout zfinalizujemy transakcje ;)
Piotrek_krak
25-12-08, 15:47
oj ciezko bedzie znalesc bo taka osoba jak mechanik radiowy nie istnieje..
a co się dzieje z windą? swoje sh909 kiedyś sam naprawiłem i na windę nie narzekam,działa od kilku lat
oj ciezko bedzie znalesc bo taka osoba jak mechanik radiowy nie istnieje..
osoba naprawiajaca radiootwarzacze, teraz bardziej zrozumiale?
Evok winda mi sie nieotwiera, po tym jak moj kumpel wkladajac radio w deske naciskal na nia.blad 01, i jeszcze jakis niepamietam.wysuwa sie troszke i zatrzymuje sie ale mechanizm slychac ze pracuje.cofa sie i pokazuje ten blad lub ten drugi w zaleznosci czy chce uchylic czy wyjac plyte
tam jest takie "sprzęgiełko" trzeba je oczyścić ze smaru i startego aluminium i będzie dobrze :)
ale pod winda?trzeba rozkrecac cos?
trzeba rozebrać mechanizm w środku radia,mogę zrobić jak mi je podrzucisz