ziarka
20-11-05, 22:17
Witam wszystkich. Za nim napisze o swoim problem chciałbym powiedzieć, że korzystałem z opcji SZUKAJ ale niestety to co znalazłem nie dało mi odpowiedzi na moje pytani. A wręcz przeciwnie nasumeło się wiecej pytań:(Problem dotyczy poduszek, chodzi mianowicie, że jak załaczam zapłon kontrolka SRS powinna się zaświecić w moim przypadku nawet się nie żarzy:( co może być przyczyną ? sprawdzałem czy sa poduszki, odkreciłem osłonkę pod kierownicą znalazłem "ŻÓŁTĄ KOSTĘ" z podpiętymi przewodami - wyglądało że tam jest wszystko ok. Napiszcie mi co tam ma być??? czego mam sie spodziewać po odktręceniu tej osłonki, jak wyglądają zaślepki? czytałem na forum, ze jak sie zrobi źle reset kompa tzn. przez odłączenie akumulatora może być problem z SRS. Z tego co wiem poprzedni własciciel wymieniał akumulator może w czasie wymiany coś padło? Ja jak go kupowałem kontrolka nie świeciła sie - co może byc przyczyną???? czy brak poduszek? Może przerwa jest w przewodzie-czy tojest mozliwe? Aha jak ściągnołem osłonkę która znajduje sie po stronie kierowcy znalazłem luźny bbiały przewód z końcówką - co to jest za przewód? Nie ma, nie mogłem znalesc gniazda,czy on tam powinnien być? dziękuje za odpowiedzi :)