Zobacz pełną wersję : Odpala z kluczyka dopiero po dociśnięciu do stacyjki
Cześć,
mam taki problem jak w tytule. Dziwna sprawa, jak docisnę kluczyk i przekręcę to odpala, jak tylko przekręcam to cisza - tylko pompę słychać i włączają się chyba wszystkie kontrolki.
Kostka stacyjki wymieniona i nadal to samo. Może jakoś wyrobił się ten "popychacz", który idzie od stacyjki do kostki? Miał ktoś taki problem?
Kluczyki sie wycierają, przynajmniej te dorabiane, ostatnio musiałem znowu dorobić bo ni cholery odpalić.
Masz do wymiany tylna cześć stacyjki. Potrzebujesz całej wiązki co idzie od bezpieczników z bebechami w stacyjce. Twój kluczyk i cała obudowa zostaje stara
No właśnie wymieniłem "kostkę" stacyjki, czyli jak rozumiem, to co opisujesz (okrągły element z lutami na wierzchu i z dwoma wtyczkami).
Muszę szukać dalej. Drugi kluczyk, ten mniej wytarty
No właśnie wymieniłem "kostkę" stacyjki, czyli jak rozumiem, to co opisujesz (okrągły element z lutami na wierzchu i z dwoma wtyczkami).
Muszę szukać dalej. Drugi kluczyk, ten mniej wytarty
Jaką masz pewność że kupiłeś sprawną?
Problem rozwiązany: w moim przypadku pierścień plastikowy dookoła stacyjki, który zawiera pętlę do transpondera (immobilajzer), był za bardzo wciśnięty, tak, że kluczyk nie dawał mu sygnału.
Muszę tylko dać jakąś podkładkę/dystans, żeby sytuacja się nie powtórzyła. Kostka stacyjki kupiona na darmo :)