Zobacz pełną wersję : osłona aluminiowa miski olejowej civic 8g
witam gdzie można dostać osłone miski olejowej do civic 8g [blacha aluminiowa] w aso 350 zł szroty sprzedaż tylko z kompletną osłonom silnika
Jak bys mógł sprostować bo nie jestem pewien, to jest ta osłona mniej więcej stylu auta, aluminiowa? Bo chyba mam ten sam problem Ale nie jestem pewien czy o tej samej mówimy...
Są dwie blachy, pewnie chodzi o tą większą.
Szukać gdy ktoś sprzedaje połamaną plastikową.
https://i.imged.pl/honda-civic-ufo-06-oslona-silnika-dolna-podwozia-4496646093.jpg
Ja dopasowałem od IX gena. Musiałem jeden róg przyciąć. otwory na śrubki się pokrywały
Jest ktoś wstanie wrzucić zdjęcie podwozia lub jak dokładnie są rozmieszczone osłony? Miałem nie miła sytuację na zalanej drodze i prawdopodobnie oderwałem tylnia oslone. Nie jestem pewien bo przejechałem i słyszałem tylko zgrzyt gnacej się blachy. Ale nie pamiętam dokładnie która była a której obecnie brak. Nie kojarzę jak były rozmieszczone. Szukałem zdjęć w necie ale ciężko coś znaleźć ... z góry dzięki za pomoc.
Powyżej masz zdjęcie osłony która zakrywa silnik. Porównaj ze swoją i tyle.
A czyli to jest cala oslona plastikowa z aluminiowymi dwoma osobnymi oslonami. Kumam, rano jakoś ciężko było załapać;) Ja najprowdopodbniej straciłem ta druga osłonę po gwałtownym wjechaniu do głębokiej jak się okazało wody. Może tu w UK gdzieś dorwe ze szrotu. Dzieki.